Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ στον Μακρόν: «Τότε επισημοποιείται η μεταγραφή μου στη Ρεάλ» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ & Εμάνουελ Μακρόν

i

© Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ στον Μακρόν: «Τότε επισημοποιείται η μεταγραφή μου στη Ρεάλ» (vid)

Κώστας Τόπας 14:46 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 03.06.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν, ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ θα ανακοινωθεί το βράδυ της Δευτέρας (03/06).

Ο χρόνος της επισημοποίησης της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος. Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας αποκάλυψε το πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση στον Εμάνουελ Μακρόν, Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Πότε θα ανακοινωθεί;» ρώτησε ο αρχηγός του γαλλικού κράτους κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Ντιντιέ Ντεσάν και την Αμελί Ουντεά-Καστερά, υπουργό Αθλητισμού. «Απόψε το βράδυ», απάντησε ο Εμπαπέ.

Ετσι, η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ρεάλ για το μεγάλο «μπαμ» με τον Κιλιάν Εμπαπέ θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας (03/06), με τον Γάλλο αστέρα να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τους «μερένχες», γεγονός που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έως το 2029.

Ο Εμπαπέ θα κερδίζει 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων της εικόνας του. Ο Γάλλος αστέρας έχει ήδη συγκεντρωθεί με την εθνική του ομάδα για να προετοιμαστεί για το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη (05/06) οι Γάλλοι θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο και όλα δείχνουν ότι η άφιξη του Εμπαπέ στην ισπανική πρωτεύουσα θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου.