Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»

Ο Λουίς Ενρίκε με τον Κιλιάν Εμπαπέ

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»

Κώστας Τόπας 08:40 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 04.10.2024

Ενα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε από τη «Movistar», στο οποίο φαίνεται ο Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Κιλιάν Εμπαπέ για την αμυντική του συμπεριφορά σε ένα παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν μια «σκληρή» αποχώρηση για τον Γάλλο αστέρα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένος σε μια διαμάχη με τον γαλλικό σύλλογο για τους υποτιθέμενους απλήρωτους μισθούς - που προέκυψε από την απόφασή του να ενταχθεί στη Ρεάλ αντί να παραμείνει στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Εμπαπέ δεν έβλεπε πάντα κατάματα τον Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην Παρί Σεν Ζερμέν, με δημοσιεύματα την περασμένη σεζόν να υποστηρίζουν ότι ο επιθετικός χαρακτήρισε τον προπονητή του «π@@@ γιο», μετά την αλλαγή του σε έναν αγώνα τον Απρίλιο.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός ευχήθηκε τα καλύτερα στον Εμπαπέ μετά την αποχώρησή του και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η Παρί δεν κατάφερε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τη φετινή σεζόν.

«Τι κρίμα που πήγε στη Ρεάλ. Αλλά και η ζωή είναι μέρος του παιχνιδιού», είπε ο Ενρίκε τον περασμένο μήνα. «Ελπίζω όλα να πάνε πολύ καλά γι 'αυτόν. Δεν έχω για τίποτα να τον κατηγορήσω, έβαλε όρους για την αποχώρησή του. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις αρετές του και να καλύπτουμε τα ελαττώματα του. Ήταν πάντα πολύ ευγενικός και με σεβασμό».

Τώρα όμως, έχουν προκύψει πλάνα από μια τεταμένη συζήτηση μεταξύ του Εμπαπέ και του Λουίς Ενρίκε, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Movistar, δείχνει τον προπονητή των Παριζιάνων να βρίσκεται με τον Γάλλο αστέρα σε μια αίθουσα για την ατομική τακτική ανάλυση του παίκτη, η οποία φαίνεται να έλαβε χώρα μετά την ήττα της Παρί στο Champions League από τη Μπαρτσελόνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» τον Απρίλιο.

Ενώ η Παρί έχασε εκείνο το ματς με 3-2 εντός έδρας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση με συνολική νίκη 6-4 – κερδίζοντας τον επαναληπτικό αγώνα με 4-1, με τον Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές. Στο βίντεο φαίνεται πως ο Λουίς Ενρίκε επιπλήττει τον Γάλλο αστέρα, λόγω έλλειψης αμυντικής συμπεριφοράς του στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ισπανός χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, για να δώσει στον Εμπαπέ να καταλάβει αυτό που ζητάει.

«Διάβασα ότι σου αρέσει ο Μάικλ Τζόρνταν. Εκείνος όμως αμυνόταν σαν π@@@ γιος». Ο Ενρίκε φαίνεται να δείχνει το δάχτυλό του προς την κατεύθυνση του προσώπου του Εμπαπέ σε πολλές περιπτώσεις, ενώ ο παίκτης παραμένει σιωπηλός.

Αργότερα αμβλύνει τη στάση του, λέγοντας στον Εμπαπέ: «Είσαι ένα φαινόμενο, ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, χωρίς αμφιβολία», πριν τον παροτρύνει «να φύγει από εδώ με ένα μπαμ», αναφερόμενος στην αναμενόμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ.