«Τεμπέλης και αποσυνδεμένος» - Ο Εμπαπέ σκορπάει κρίση στα αποδυτήρια της Γαλλίας

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

«Τεμπέλης και αποσυνδεμένος» - Ο Εμπαπέ σκορπάει κρίση στα αποδυτήρια της Γαλλίας

Κώστας Τόπας 15:37 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 11.09.2024

Η στάση του Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την εθνική Γαλλίας, δεν άρεσε στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα η κρίση στις τάξεις της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν να συνεχίζεται.

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την εθνική Γαλλίας. Οπως ούτε και τα μεγάλα αστέρια της. Και όπως είναι αναμενόμενο όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί η Γαλλία να επικράτησε 2-0 του Βελγίου την Δευτέρα (09/09), ωστόσο η ήττα από την Ιταλία με 3-1 στην πρεμιέρα του Nations League, δεν μπορεί να φύγει εύκολα από το μυαλό των παικτών του Ντιντιέ Ντεσάν.

Κι όμως: Ο Εμπαπέ είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα πριν τη Ρεάλ - Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή
LA LIGA

11:17 - 11.09.2024

Κι όμως: Ο Εμπαπέ είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα πριν τη Ρεάλ - Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή

Το 2022, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε απεγνωσμένα να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε τέτοιο σημείο που είχε συμφωνήσει με ομάδα, η οποία προσέφερε 200 εκατομμύρια ευρώ στους Παριζιάνους για να τον αποκτήσουν.

Η εν λόγω αναμέτρηση φανέρωσε την έλλειψη ιδεών που έχει η ομάδα του Εμπαπέ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά που άφησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους να ανησυχούν πολύ για την έλλειψη χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα τους. Στο τέλος του παιχνιδιού, στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς», σημειώθηκαν οι πιο συγκρουσιακές σκηνές.

Σύμφωνα με την «Equipe», στον Μενιάν δεν άρεσε η εμφάνιση της Γαλλίας απέναντι στους «ατζούρι» και ειδικά η στάση αρκετών συμπαικτών του, με αποτέλεσμα να εκραγεί στα αποδυτήρια.

Ένας δίλεπτος μονόλογος που εξαπέλυσε την κρίση στα αποδυτήρια της Γαλλίας. Μετά την ομιλία κανείς δεν είπε ούτε μια λέξη. Ο Εμπαπέ, αρχηγός της ομάδας, έμεινε άφωνος κι άναυδος από τα λόγια του συμπαίκτη του.

Η στάχτη του προβλήματος έγινε ξεκάθαρη όταν ο Εμπαπέ ήταν στον πάγκο στον αγώνα με το Βέλγιο και δεν έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Μάικ Μενιάν, ο οποίος είναι δεύτερος στην ιεραρχία, αλλά προτίμησε να το δώσει στον Ενκολό Καντέ.

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Εμπαπέ φαινόταν να είναι «τεμπέλης και αποσυνδεδεμένος» όλες αυτές τις μέρες και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με το Βέλγιο, θα μπορούσε να είναι ένα είδος εσωτερικού μηνύματος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!