«Θα βάλω 50 γκολ»: Το ξεκάθαρο μήνυμα του Εμπαπέ στους συμπαίκτες του στη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρεάλ - Φωτ. IMAGO

«Θα βάλω 50 γκολ»: Το ξεκάθαρο μήνυμα του Εμπαπέ στους συμπαίκτες του στη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 14:23 - 04.10.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε, με βεβαιότητα, ότι θα πετύχει 50 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα βάλω 50 γκολ». Αυτή ήταν η ατάκα του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος φάνηκε πως ήταν πολύ ξεκάθαρος κατά την άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «El Chiringuito TV», ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του, τους προπονητές και τον προπονητή τον στόχο του για αυτή την πρώτη σεζόν στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας είχε ήδη αναφέρει τον συγκεκριμένο στόχο των 50 γκολ στο μικρόφωνο της «Movistar»: «Είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχουμε όριο, αν μπορώ να σκοράρω 50, τότε θα βάλω 50». Στη συνέχεια, ο Κάρλο Αντσελότι επαίνεσε τον παίκτη του, διαβεβαιώνοντας ότι θα μπορούσε ακόμη και να «σκοράρει περισσότερα από αυτά τα 50 τέρματα».

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»
LIGUE 1

08:40 - 04.10.2024

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»

Ενα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε από τη «Movistar», στο οποίο φαίνεται ο Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Κιλιάν Εμπαπέ για την αμυντική του συμπεριφορά σε ένα παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να φτάσει σε αυτό το όριο των 50 γκολ που πέτυχε αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να ανεβάζει ρυθμό. Αλλά είναι μια καλή αρχή για τον νέο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την αρχή της σεζόν, έχει ήδη πετύχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε δέκα αγώνες που έπαιξε για τον σύλλογο των «μερένχες».

Θα πρέπει επίσης να αναρρώσει καθώς μόλις τραυματίστηκε. Αν η απουσία του υπολογιζόταν να είναι μεγαλύτερη, ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να επιστρέψει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο με την είσοδό του απέναντι στη Λιλ την επόμενη Τετάρτη (09/10) στο Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπαπέ δεν θα είναι παρών στην επόμενη αναμέτρηση της Γαλλίας για τους δύο αγώνες του Nations League (με το Ισραήλ στις 10 Οκτωβρίου και το Βέλγιο στις 14 Οκτωβρίου). Ο Γάλλος αστέρας θα έχει δύο εβδομάδες χωρίς επίσημο αγώνα μετά από αυτόν της Βιγιαρεάλ αυτό το Σάββατο (05/10, 22:00) όπου θα προσπαθήσει να αυξήσει το σύνολο των τερμάτων του.