Πότε θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© intime

Πότε θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:13 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 04.06.2024

Ο Κίλιαν Εμπαπέ αναμένεται να γίνει σύντομα κάτοικος Μαδρίτης κι άπαντες περιμένουν την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε το πολυαναμενόμενο «μπαμ» και το μεταγραφικό σίριαλ με την έλευση του Κίλιαν Εμπαπέ έλαβε τέλος.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αποτελεί παίκτης της «βασίλισσας» για τα επόμενα πέντε χρόνια, κάτι που έκανε γνωστό στην ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα. «Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία, με την οποία ο ίδιος θα είναι ο παίκτης της ομάδας για τις επόμενες πέντε σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτή.

Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να γίνει σύντομα κάτοικος Μαδρίτης κι άπαντες περιμένουν το ντεμπούτο του, στο οποίο θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του. Η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ βέβαια, θα εξαρτηθεί από την πορεία της Εθνικής Γαλλίας στο επερχόμενο Euro που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Εάν ο ίδιος φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά με τη χώρα του, τότε δεν θα λάβει μέρος στην καθιερωμένη περιοδεία που κάνουν οι παίκτες του Αντσελότι στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα κάνει το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό Super Cup εναντίον της Αταλάντα στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Από την άλλη, σε περίπτωση που οι «Τρικολόρ» αποκλειστούν νωρίτερα, ο ίδιος εκτός απροόπτου θα συστηθεί στο κοινό των Μαδριλένων σε κάποιο από τα φιλικά με Μίλαν στις 31 Ιουλίου, Μπαρτσελόνα στις 3 Αυγούστου και Τσέλσι στις 6 του ίδιου μήνα.

Κασίγιας για τη μεταγραφή του Εμπαπέ: «Δεν ξέρω αν πήραμε το Champions League το Σάββατο ή σήμερα»

Αυτή η μεταγραφή προκάλεσε μεγάλο... θόρυβο, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον θρύλο του συλλόγου, Ίκερ Κασίγιας. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μέσα από τα social media δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν κερδίσαμε το Champions League το Σάββατο ή το κερδίσαμε σήμερα με την υπογραφή του Εμπαπέ».

Θυμίζουμε πως λίγα 24ωρα πριν, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε για 15η φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.