Πλήγμα για τη Ρεάλ: Ο Εμπαπέ μένει εκτός για τρεις εβδομάδες!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης - Φωτ. IMAGO

Πλήγμα για τη Ρεάλ: Ο Εμπαπέ μένει εκτός για τρεις εβδομάδες!

Κώστας Τόπας 14:48 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 25.09.2024

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς ο Γάλλος αστέρας υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Οι χειρότεροι οιωνοί επιβεβαιώθηκαν με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος, όπως διαπιστώθηκε στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, φέρει μυϊκό τραυματισμό στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. 

Ο τραυματισμός από τον οποίο ταλαιπωρείται ο Γάλλος αστέρας απαιτεί συνήθως τρεις εβδομάδες αποκατάστασης.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Κιλιάν Εμπαπέ από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού», ανακοίνωσε η Ρεάλ σε μια ιατρική έκθεση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό της το μεσημέρι της Τετάρτης (25/09).

Η κατάσταση «συναγερμού» με τον Εμπαπέ ενεργοποιήθηκε στο 80ο λεπτό στον αγώνα με την Αλαβές όταν κι αποσύρθηκε στον πάγκο.

«Ήταν λίγο κουρασμένος και ζήτησε την αλλαγή για να αποφύγει προβλήματα», εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Εμπαπέ αποδείχθηκε μεγάλη κι έτσι ο Γάλλος αστέρας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Εμπαπέ δεν θα είναι κόντρα στην Ατλέτικο την προσεχή Κυριακή (29/09, 22:00), αλλά ούτε θα είναι απέναντι στη Λιλ (Champions league) και τη Βιγιαρεάλ. Οπως επίσης θα χάσει και τους αγώνες της Γαλλίας στην επόμενη διακοπή της La Liga. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε, ο 25χρονος επιθετικός θα πρέπει να επιστρέψει για τον αγώνα της Ρεάλ με την Θέλτα στις 19 Οκτωβρίου.

Εάν όχι, τότε ο Εμπαπέ θα προλάβει να είναι έτοιμος στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ στις 22 Οκτωβρίου κι έπειτα να φορτσάρει για το πρώτο του «clasico» με την Μπαρτσελόνα στις 26 Οκτωβρίου. Πάντως, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο Γάλλος πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο πρώτος σκόρερ των «μερέχνες» φέτος, μιας κι έχει σκοράρει επτά γκολ σε εννέα παιχνίδια