Ο Εμπαπέ υποσχέθηκε το Champions League σε οπαδούς της Παρί
i

Νεϊμάρ & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ υποσχέθηκε το Champions League σε οπαδούς της Παρί

Κώστας Τόπας 08:51 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δήλωσε πως στόχος του είναι να παραμείνει στην Παρί και τη νέα σεζόν να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League.

Η σχέση μεταξύ των παικτών της Παρί και ορισμένων οπαδών της παριζιάνικης ομάδας είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και ο Ασράφ Χακίμι παρευρέθηκαν σε ένα πάρτι οργανωμένων φιλάθλων και ο Γάλλος αστέρας με μεγάφωνο στο χέρι απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, ξεκαθαρίζοντας ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως είναι πιστός στη δέσμευσή του προς την Παρί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «RMC», οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν τους έδωσε την εντύπωση πως σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, παρά την απογοήτευση για μια ακόμη χαμένη χρονιά στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν υποσχέσεις που έθεσε στο τραπέζι ο Εμπαπέ και που έχουν μεγάλη σχέση με την κατάκτηση του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν. Πάντως το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση της γαλλικής ομάδας σκοπεύει να χτίσει την ομάδα της γύρω από τον Εμπαπέ, αλλά την ίδια ώρα η Ρεάλ καραδοκεί για την απόκτηση του, με το συμβόλαιο του 24χρονου επιθετικού να λήγει το 2025.

Ωστόσο, το επόμενο καλοκαίρι θα του απομένει μόνο ένας χρόνος με την γαλλική ομάδα και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να ξεκινήσουν σύντομα συζητήσεις, σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.