Εκτός έδρας γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι
i

©imago

Εκτός έδρας γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι

Δημήτρης Χούπης 21:16 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 14.09.2024

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε για δεύτερο σερί παιχνίδι να πάρει τη νίκη αφού ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Έμπολι.

Γιουβέντους και Έμπολι ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Το πρώτο μέρος ήταν «φτωχό» από άποψη ευκαιριών με την ομάδα του Τορίνο να χάνει την πιο μεγάλη της στιγμή στο 36ο λεπτό. Ο Γκάτι μετά από κόρνερ, σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η σύζυγος του Ντιμπάλα ασχολείται επαγγελματικά με τη θανατοπραξία: «Αυτό με καλεί από όταν ήμουν παιδί...»
SPORT+

17:42 - 12.09.2024

Η σύζυγος του Ντιμπάλα ασχολείται επαγγελματικά με τη θανατοπραξία: «Αυτό με καλεί από όταν ήμουν παιδί...»

Συνήθως τα ζευγάρια όταν επιστρέφουν από τη δουλειά τους συζητούν το πως πέρασαν τη μέρα τους σε αυτή. Βέβαια, στην περίπτωση του ζεύγους Ντιμπάλα η εν λόγω συζήτηση μάλλον... άβολη θα είναι.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους ανέβασε ρυθμό, φτάνοντας μάλιστα δύο φορές κοντά στο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά ο Βλάχοβιτς στο 50' δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 53' ο Κουπμάινερς είδε την προσπάθειά του να τη βγάζει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Έμπολι έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Μάλε και ο Γκιασί δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Λίγο νωρίτερα Κόμο και Μπολόνια έδωσαν... ρεσιτάλ αλλά το παιχνίδι δεν είχε νικητή αφού ήρθε ισόπαλο 2-2. Ο Κασάλε με αυτογκόλ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 53' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κουτρόνε.

Ωστόσο η Μπολόνια δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού ο Κάστρο μείωσε στο 76' και ο Ίλινγκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ