Ρεκόρ μεταγραφής στην Τουρκία: Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Εν Νεσίρι για τον οποίο ξόδεψε 20 εκατ.

Ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι

i

© Fenerbahce

Ρεκόρ μεταγραφής στην Τουρκία: Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Εν Νεσίρι για τον οποίο ξόδεψε 20 εκατ.

Sportal newsroom 20:53 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 25.07.2024

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι, ο οποίος και αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Τουρκικού ποδοσφαίρου.

Έναν ακόμα μεγάλο ποδοσφαιριστή θα έχει στο ρόστερ του ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι. Ο Μαροκινός αποχώρησε από τη Σεβίλλη και πήρε τις βαλίτσες του για Τουρκία, εκεί όπου πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας. Συγκεκριμένα, τα «καναρίνια» δαπάνησαν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικός τους τον επιθετικό.

«Ο Μαροκινός επιθετικός Γιουσέφ Εν Νεσίρι, τον οποίο ο σύλλογός μας πρόσθεσε στο δυναμικό του από τη Σεβίλλη, υπέγραψε συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τα κιτρινο-μπλε χρώματα για 5 χρόνια. Ο αντιπρόεδρός μας Ατζούν Ιλίτζαλι και ο αθλητικός μας διευθυντής Μάριο Μπράνκο έκαναν επίσης δηλώσεις στην τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε στο Ülker Stadium Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Sports Complex. Στην τελετή συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρός μας, Αλί Κοτς, και τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Φενέρμπαχτσε, η οποία τι συνόδευσε με τις δηλώσεις του Ατζούν που είπε ότι:

«Βιώνουμε μια σημαντική μέρα τόσο για τον σύλλογό μας όσο και για το τουρκικό ποδόσφαιρο. Ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι είναι ο παίκτης με το υψηλότερο κόστος μεταγραφής στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βλέπουμε εδώ. Είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής. Η μεταγραφή του Γιουσέφ ήταν μια μακρά διαδικασία για εμάς.

Δεν μπορέσαμε να δώσουμε πολλές πληροφορίες κατά τη μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε, οι μεταγραφές πρέπει να προχωρήσουν με ένα συγκεκριμένο βαθμό μυστικότητας. Υπήρχαν πολλές αναφορές στον Τύπο μας ότι ο Γιούσεφ συναντιόταν με άλλες ομάδες, ότι ήταν σε επαφή με άλλες ομάδες, ότι ήταν μπερδεμένος και ότι είχε κάποιους δισταγμούς για το αν θα έρθει στη Φενερμπαχτσέ ή όχι».