Ένα 48ωρο για μια τελευταία προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει λύση με τον Πισάρο

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

Ένα 48ωρο για μια τελευταία προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει λύση με τον Πισάρο

Κώστας Τσίλης 14:01 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 12.09.2024

Στην Ένωση παραμένει η εκκρεμότητα για το μέλλον του Μεξικανού χαφ και το γεγονός πως παραμένει ακόμα ανοιχτή η μεξικανική μεταγραφική αγορά αφήνει και ένα παράθυρο για λύση

Η ΑΕΚ τον μεταγραφικό σχεδιασμό που είχε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού, τον υλοποίησε με την απόκτηση στο φινάλε και του Φραντζί Πιερό. Με μια εκκρεμότητα ίσως στην θέση του αριστερού μπακ, που όμως συνδέεται και με την μονιμοποίηση του Σταύρου Πήλιου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όμως αυτή την στιγμή, οι ανοιχτές υποθέσεις της ΑΕΚ έχουν να κάνουν κυρίως με τους δυο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει. Τον Ροντόλφο Πισάρο και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η Τσέλσι έκανε στροφή για Φοφανά, επέμεινε όμως σε ακραίους όρους και το deal με ΑΕΚ «ναυάγησε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:48 - 12.09.2024

Η Τσέλσι έκανε στροφή για Φοφανά, επέμεινε όμως σε ακραίους όρους και το deal με ΑΕΚ «ναυάγησε»

Παρά την αλλαγή στην... ρότα τους η οποία έβαλε ξανά την Ένωση στο τραπέζι των συζητήσεων για τον Ιβοριανό φορ, η επιμονή σε ασφυκτικούς όρους δεν έφεραν συμφωνία πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Κανείς από τους δυο δεν αποτελεί μέλος της ΑΕΚ ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά αμφότεροι έχουν συμβόλαιο και είναι ακόμα παίκτες της ομάδας. Και μάλιστα συμβόλαια που είναι υψηλά. Προφανώς και με τους δυο γίνεται ακόμα και τώρα προσπάθεια να βρεθεί μια λύση. Μάλιστα με την περίπτωση του Πισάρο, όσο ακόμα είναι ανοιχτή η αγορά του Μεξικού, ίσως να υπάρχει και ένα ανοιχτό... παραθυράκι.

Η ΑΕΚ φυσικά και δεν θέλει να έχει ανενεργό ένα συμβόλαιο περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ούτε όμως και ο Πισάρο θέλει να μείνει έναν χρόνο ανενεργός. Και οι δυο πλευρές θα ήθελαν να βρεθεί μια λύση, έστω και την ύστατη ώρα. Ο χρόνος πιέζει καθώς η μεταγραφική περίοδος στο Μεξικό λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου. Δεν είναι εύκολο, ειδικά από την στιγμή που η λύση δεν βρέθηκε ολόκληρο το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά υπάρχουν 48 ώρες, για να γίνει μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Πισάρο.