Ένα «μπράβο» στον ρέφερι: Επιτέλους σφυρίχτηκε η παράβαση των 6'' σε τερματοφύλακα και στη συνέχεια ήρθε το γκολ (vid)

Ένα «μπράβο» στον ρέφερι: Επιτέλους σφυρίχτηκε η παράβαση των 6'' σε τερματοφύλακα και στη συνέχεια ήρθε το γκολ (vid)

Κώστας Τσιακλής • 21:33 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Ένας διαιτητής στο φινλανδικό πρωτάθλημα ακολούθησε τον κανονισμό και έδωσε έμμεσο φάουλ σε καθυστέρηση τερματοφύλακα. Από τη φάση αυτή προήλθε και η ισοφάριση της VPS κόντρα στην Ίντερ Τουρκού.

Μια απίθανη στιγμή εκτυλίχθηκε στο φινλανδικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ματς της VPS με την Ίντερ Τουρκού. Ο διαιτητής της αναμέτρησης τήρησε κατά γράμμα τους κανόνες και υπέδειξε έμμεσο φάουλ όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε πάνω από 6'' να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Η VPS λοιπόν υποδέχθηκε την Ίντερ Τουρκού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs του φινλανδικού πρωταθλήματος. Με το σκορ στο 0-1 στο 79' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Έτου Χιουχτάνεν, θέλησε να καθυστερήσει και να κερδίσει χρόνο για την ομάδα του. Ο Χιουχτάνεν λοιπόν μάζεψε τη μπάλα και δεν βιάστηκε ιδιαίτερα να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο διαιτητής του αγώνα έκανε αυτό που προνοεί ο κανονισμός και που ζητά συχνά ο κόσμος δηλαδή... να δώσει έμμεσο φάουλ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το χτύπημα αυτό και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ματίας Τάμινεν. Το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η Ίντερ Τουρκού δεν μπόρεσε να πλησιάσει στον ένα βαθμό την 5η Χόνκα. Από την άλλη η VPS έσωσε το βαθμό και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/16vqj10/in_the_match_between_vps_and_inter_turku_finnish/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button