Ένας χρόνος πέρασε, αλλά ο Μιχάλης δεν «έφυγε» ποτέ - «Είναι σύμβολο για την ΑΕΚ»

Ένας χρόνος πέρασε, αλλά ο Μιχάλης δεν «έφυγε» ποτέ - «Είναι σύμβολο για την ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 10:38 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 03.08.2024

Με αποκαλυπτήρια του ολοκληρωμένου μνημείου του στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Τριάδα, η οικογένεια του αλλά και αυτή της Ένωσης τίμησε την μνήμη του Μιχάλη της

Η πεζογέφυρα που οδηγεί από το σημείο που ξεψύχησε στις 8 Αυγούστου του 2023, μέχρι και την πλατεία του αετού μπροστά στο γήπεδο της ΑΕΚ, έχει ήδη εδώ και αρκετούς μήνες το όνομα του. Πλέον η μορφή του μπήκε σ' ένα μνημείο, το οποίο περιστοιχίζεται από κιτρινόμαυρα κασκόλ, για να ατενίζει για να ατενίζει για πάντα το "σπίτι" του. Ένας χρόνος πέρασε από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Αλλά δεν έφυγε, ούτε θα φύγει ποτέ.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, τίμησε σήμερα το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια την μνήμη του Μιχάλη. Με επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Τριάδα αλλά και αποκαλυπτήρια του ολοκληρωμένου πλέον μνημείου, στο σημείο που λύγισε και ξεψύχησε από τις μαχαιριές. Πλήθος κόσμου, οι φίλοι του, η οικογένεια του, ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Μιχάλη.

«Ο Μιχάλης είναι ένας ήρωας και σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!» τόνισε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος. Με την μητέρα του Μιχάλη, να αφήνει πρώτη ένα μπουκέτο από κίτρινα λουλούδια στο μνημείο του παιδιού της.

Tags: