Ενοχλημένος για ακόμα μια φορά με δημοσιογράφο ο Κλοπ: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις από εμένα»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Ενοχλημένος για ακόμα μια φορά με δημοσιογράφο ο Κλοπ: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις από εμένα»

Sportal newsroom 12:47 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

Ενοχλημένος για ακόμα μια φορά φάνηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά από προτροπή ενός δημοσιογράφου, να αλλάξει για να μπορεί να ξοδέψει λεφτά για μεταγραφές.

Η Λίβερπουλ παράτησε πριν καν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Οι «κόκκινοι» γνώριζαν από την πρώτη στιγμή που ενδιαφέρθηκαν για τον Άγγλο μέσο, ότι θα είναι αρκετά ακριβός. Στην αρχή φάνηκε να μην νοιάζονται και πολύ για την τιμή, αλλά τελικά πριν κάνουν την πρώτη προσέγγιση στη Ντόρτμουντ, άλλαξαν γνώμη και άφησαν τον παίκτη. 

Η απόφαση αυτή έχει φέρει την αντίδραση αρκετών δημοσιογράφων και οπαδών, καθώς η Λίβερπουλ χρειάζεται μέσους και ο Μπέλιγχαμ έμοιαζε η ιδανική λύση. Όμως στο μυαλό του Γιούργκεν Κλοπ ήταν προτιμότερο να δώσει τα περίπου 150 εκατομμύρια λίρες σε πολλούς παίκτες, παρά σε έναν. Κάτι που μοιάζει λογικό αν αναλογιστεί κανείς, ότι οι «κόκκινοι» δεν θέλουν μόνο μία προσθήκη στο ρόστερ τους, αλλά και με βάση την χρόνια στρατηγική τους στις μεταγραφές. 

Οι τρεις λόγοι που η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσυρθεί για την περίπτωση του Μπέλιγχαμ
PREMIER LEAGUE

13:17 - 12.04.2023

Οι τρεις λόγοι που η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσυρθεί για την περίπτωση του Μπέλιγχαμ

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσυρθεί για την περίπτωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ και τα βρετανικά Μέσα αναλύουν τους λόγους για τους οποίους οι «Reds» πήραν την συγκεκριμένη απόφαση.

Στη συνέντευξη τύπου λοιπόν που έδωσε ο Γερμανός πριν τον αγώνα με τη Λιντς τη Δευτέρα (17/4) ένας δημοσιογράφος του είπε ότι θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα για να μπορέσει να ξοδέψει λεφτά. Αυτό ενόχλησε τον Κλοπ, ο οποίος τον ρώτησε φανερά εκνευρισμένος «τι θέλει από εκείνον» ενώ του τόνισε ότι η Λίβερπουλ είναι η ομάδα του. 

«Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μου. Μου προτείνεις να παραιτηθώ και να περιμένω για άλλη δουλειά; Δεν ξέρω τι θέλεις από εμένα ειλικρινά. Χρειάζεται να κάνουμε δουλειά στην αγορά και θα την κάνουμε», ήταν τα λόγια του Γερμανού.