Ένσταση της ΑΕΚ για Λαμέλα σε απολογία: «Δεν υπάρχει συμπλοκή με Λουτσέσκου, παρά μόνο λεκτική επίθεση»

Ο Έρικ Λαμέλα και ο Στέφαν Σβαμπ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Ένσταση της ΑΕΚ για Λαμέλα σε απολογία: «Δεν υπάρχει συμπλοκή με Λουτσέσκου, παρά μόνο λεκτική επίθεση»

Κώστας Τσίλης 12:12 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 24.10.2024

Ένσταση κατέθεσε η ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία του Έρικ Λαμέλα μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένας μικρός χαμός έγινε τόσο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας μετά το τέλος του ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Με πρωταγωνιστή κυρίως τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Έρικ Λαμέλα, όπως και διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ντάνιελ Βένγκα, συνεργάτη του Αλμέιδα.

O παρατηρητής του παιχνιδιού έγραψε στην έκθεση του πως μετά το τέλος του ματς, ο Λουτσέσκου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλα του προς την εξέδρα. Αυτό προκάλεσε την έντονη λογομαχία με τον Βένγκα.

Όσα έγραψαν παρατηρητής και αστυνομία για το επεισόδιο Λουτσέσκου - Λαμέλα: «Του πέταξε χάνζαπλαστ και εκείνος τον έφτυσε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:08 - 22.10.2024

Όσα έγραψαν παρατηρητής και αστυνομία για το επεισόδιο Λουτσέσκου - Λαμέλα: «Του πέταξε χάνζαπλαστ και εκείνος τον έφτυσε»

Ο παρατηρητής του ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και η αστυνομία, κατέγραψαν στις εκθέσεις τους όσα συνέβησαν και στο γήπεδο μετά το τέλος του παιχνιδιού και στα αποδυτηρία

Όσον αφορά αυτό που έγινε μέσα στα αποδυτήρια, τόσο ο παρατηρητής όσο και η αστυνομία, αναφέρουν πως ο Λαμέλα πέταξε ένα... χάνζαπλαστ προς τον Λουτσέσκου και εκείνος στη συνέχεια τον έφτυσε. Επίσης αναφέρονται και οι χειρονομίες αλλά και ο τρόπος που κινήθηκαν μέσα στα αποδυτήρια, οι δυο διαπιστευμένοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επίσης κλήθηκαν σε απολογία.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για την κλήση σε απολογία του Έρικ Λαμέλα και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συμπλοκή του Ντάνιελ Βέγκα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ προσκομίστηκαν και ανάλογα βίντεο.

Ο Αλέξης Αλεξίου, δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε ένσταση μερικής ακυρότητας για την κλήση του Λαμέλα, καθώς τόνισε πως το άρθρο με το οποίο κλήθηκε προϋποθέτει να έχει αποβληθεί, κάτι που δεν συνέβη. Παράλληλα, τόνισε πως οι εκθέσεις ήταν αντιφατικές, καθώς άλλες αναφέρουν πως ο Αργεντινός πέταξε στον προπονητή του ΠΑΟΚ χαρτί, άλλες επίδεσμο, άλλες υγρό μαντήλι κλπ. Η πλευρά της ΑΕΚ ανέφερε πως αυτό που πέταξε ήταν ένα tape και υποστήριξε πως δεν υπάρχει συμπλοκή ανάμεσά τους, παρά μόνο λεκτική επίθεση, προβάλλοντας και σχετικό βίντεο.

Όσον αφορά στον διαπληκτισμό Βέγκα και Λουτσέσκου, η ΑΕΚ ανέφερε πως δεν υπάρχει σωματική επαφή μεταξύ τους τονίζοντας πως «… ο Βέγκα δεν κάνει τίποτα, δεν πρόλαβε να πάει καν προς τον Λουτσέσκου», ενώ ο κ. Αλεξίου κατέληξε αναφέροντας πως «… την αιτία της έντασης πρέπει να την αναζητήσουμε σε ένα και μόνο πρόσωπο, τον Λουτσέσκου, που προκάλεσε τους πάντες».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας, πιθανότατα μέχρι το απόγευμα, ενώ εκκρεμεί η ακρόαση ενώπιον της ΔΕΑΒ την προσεχή Τρίτη, με τη διαδικασία αυτή να είναι ανεξάρτητη από τη σημερινή και να είναι πιθανές άλλες ποινές.