Όταν ο 11χρονος Έντρικ έλεγε πως ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ (vid)
i

Έντρικ/PrtScr

Όταν ο 11χρονος Έντρικ έλεγε πως ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ (vid)

12:14 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 20.08.2024

Οταν ήταν σε ηλικία μόλις 11 ετών, ο Έντρικ δήλωνε σε βίντεο πως ονειρεύεται στο μέλλον να παίξει στους «μερένχες». Ενα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα...

Το νέο παιδί-θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου είχε απασχολήσει από πέρυσι το καλοκαίρι αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης. Τελικά όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή η οποία κέρδισε την κούρσα και την υπογραφή του 16χρονου Έντρικ.

Οι «μερένχες» έβγαλαν από τα ταμεία τους πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πείσουν την Παλμέιρας να τον παραχωρήσει. Ενα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζει το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, να δηλώνει σε ηλικία μόλις έντεκα ετών πως ονειρεύεται στο μέλλον να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας».

«Πρώτα θέλω να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Ο δεύτερος στόχος είναι να παίξω καλά σε αυτή τον πρώτο χρόνο. Τον δεύτερο χρόνο να κερδίσω το Κόπα Λιμπερταδόρες... και μετά να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει στο σχετικό βίντεο ο 11χρονος Έντρικ που είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα.