Επαφή του Άρη με Αραούχο

Αραούχο

i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Επαφή του Άρη με Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 16:54 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 13.07.2024

Κρούση των κιτρινόμαυρων στον πρώην αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ που είναι μια αλλά όχι και η μοναδική λύση για την επίθεση.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί οριστικά παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να τον αποχαιρετά μέσω μίας συγκινητικής ανακοίνωσης σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης έχει προσεγγίσει τον αργεντινό επιθετικό με σκοπό να τον κρατήσει στην Ελλάδα προσφέροντάς του συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με δεδομένο ότι ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσης. Ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Θόδωρου Καρυπίδη που βλέπει στο πρόσωπο του εκτός από ένα καλό παίκτη και μια σημαντική προσωπικότητα που είναι και ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο του Άρη λόγω… Αλκη.

Βέβαια υπάρχουν και ζητήματα που μπαίνουν στο τραπέζι όπως ο τραυματισμός στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε πέρυσι και είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, κυρίως ως αλλαγή, σκοράροντας τέσσερα γκολ αλλά και το υψηλό κασέ του που φθάνει το 1εκ ευρώ, τουλάχιστον τόσα ήταν τα χρήματα που ζήτησε από την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε έξι διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μας και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων (2018, 2023) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας (2023). Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί σε Τίγκρε και Μπόκα Τζούνιορς ενώ στην Ισπανία έχει φορέσει 150 φορές τη φανέλα της Λας Πάλμας.