Επαναφέρουν οι Μεξικανοί θέμα συμφωνίας της Μοντερέι με τον Πινέδα και συζήτησης με την ΑΕΚ: «Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Επαναφέρουν οι Μεξικανοί θέμα συμφωνίας της Μοντερέι με τον Πινέδα και συζήτησης με την ΑΕΚ: «Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

Κώστας Τσίλης 17:58 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 17.07.2024

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σέζαρ Μέρλο, ο Μεξικανός χαφ είναι κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του καθώς γίνεται συζήτηση για να υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ, χωρίς πάντως να φαίνεται να υπάρχει βάση ούτε και σ' αυτό το δημοσίευμα

Μπορεί ο Ορμπελίν Πινέδα να έχει επιστρέψει ήδη από την Δευτέρα στις προπονήσεις της ΑΕΚ και μάλιστα να είναι χαμογελαστός και κεφάτος. Μπορεί εδώ και αρκετές μέρες να υπήρχε... ησυχία από το Μεξικό όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον παίκτη. Όμως σήμερα επανήλθε ο δημοσιογράφος Σέζαρ Μέρλο με ρεπορτάζ στο μεξικανό Superdeportivo.

Ο Αλμέιδα έχει «δείξει» Οντουμπάτζο και σέντερ φορ - Τι ισχύει με Γιαννούλη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:22 - 17.07.2024

Ο Αλμέιδα έχει «δείξει» Οντουμπάτζο και σέντερ φορ - Τι ισχύει με Γιαννούλη

Για την ΑΕΚ υπάρχουν συγκεκριμένες μεταγραφικές προτεραιότητες, τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς υπέδειξε ο Αργεντινός τεχνικός και τις οποίες προχωρά για να κλείσει άμεσα - Τα δεδομένα για το αριστερό μπακ που επίσης ψάχνει η Ένωση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πινέδα τα έχει βρει σ' όλα με την Μοντερέι για το συμβόλαιο του, ο Αλμέιδα έχει δώσει την συγκατάθεση του για να φύγει ο παίκτης από την ομάδα και πλέον υπάρχει διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για να κλείσει η συμφωνία. Ωστόσο στον τίτλο αναφέρεται πως ο Μεξικανός είναι πιο κοντά στους "Ραγιάδος".

«Η Súper Deportivo έμαθε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Μοντερέι έχει ήδη συμφωνία για το συμβόλαιο του παίκτη, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα ενέκρινε την αποχώρησή του και διαπραγματεύονται με την ΑΕΚ για να τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του παίκτη», έγραψε μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα του ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

Βεβαίως πρακτικά κάτι καινούργιο δεν έχει να προσφέρει το ρεπορτάζ. Μόνο ίσως την θέση του Αλμέιδα στο ζήτημα. Διότι κατά τα άλλα δεδομένα αυτό το βασιλικό συμβόλαιο που προσφέρουν οι Μεξικανοί, θα ικανοποιούσε τον Πινέδα, όμως δεν φαίνεται να αναφέρεται πουθενά καμία νέα αυξημένη πρόταση στην ΑΕΚ. Και προκειμένου η Ένωση ακόμα και να συζητήσει για τον Μεξικανό, θα πρέπει να δει να φτάσει στα γραφεία της, κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα 5,5 εκατομμύρια που αναγραφόταν στην τελευταία πρόταση της Μοντερέι. Ενώ από την ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει προκύψει απολύτως τίποτα τέτοιο.