Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ

Sportal newsroom 13:32 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 14.08.2024

Τόσο η ΚΑΕ όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή τους στα social media είπαν συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου ενός οπαδού της ΑΕΚ από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Μερίδα σκληροπυρινικών οπαδών της κροατικής ομάδας έκαναν ταξίδι από το Ζάγκρεμπ μέχρι την Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και έκαναν «καταδρομική» επίθεση

Με αποτέλεσμα ένας οπαδός να χάσει τη ζωή του, δεκάδες να είναι οι τραυματίες, ενώ δεκάδες είναι και οι συλλήψεις. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter είπε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδό της Ένωσης. «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Μιχάλη Κατσουρή και εύχεται ολόψυχα να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες αντίστοιχου περιστατικού», έγραφε η σχετική ανάρτηση. 

Από τη μεριά της και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα τον χαμό του 29χρονου. «Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα».