«Πηγαίνουμε στον αγώνα ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ»: Οι τελωνειακοί γνώριζαν τον προορισμό των χούλιγκανς (vid)
i

© Glomex

«Πηγαίνουμε στον αγώνα ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ»: Οι τελωνειακοί γνώριζαν τον προορισμό των χούλιγκανς (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:30 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 14.08.2024

Από έλεγχο πέρασαν 20 Ι.Χ. των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, με τους οπαδούς της κροατικής ομάδας να παραδέχονται πως πήγαιναν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες, για τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στα πέριξ της «OPAP Arena», βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ο τηλεοπτικός σταθμός STAR αποκάλυψε πως οι τελωνειακοί γνώριζαν τον προορισμό των χούλιγκανς.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του το κανάλι, αρκετοί από τους οπαδούς της κροατικής ομάδας υποστήριξαν πως ήρθαν στη χώρα μας για διακοπές. Εντούτοις, οι περισσότεροι παραδέχθηκαν πως καταφθάνουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 

Τότε, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε 20 Ι.Χ., ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα από τα φονικά όπλα που κουβαλούσαν μαζί τους, τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο 29χρονος, Μιχάλης Κατσουρής. Τότε τους επετράπη κανονικά να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πρωτεύουσα της Ελλάδας, με τα αποτελέσματα να είναι τραγικά. 

Σκληρές εικόνες: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πουθενά η αστυνομία

Νέα βίντεο από τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια βγήκαν στη φόρα, δείχνοντας την απουσία της αστυνομίας από το σημείο που συνέβαιναν όλα αυτά. Σε αυτά τα βίντεο φαίνονται σκληρές εικόνες, με τις μάχες να είναι σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Απίστευτο: Η αστυνομία του Μαυροβουνίου ενημέρωσε στις 9.22 το πρωί της Δευτέρας την ΕΛ.ΑΣ για τους Κροάτες - «Έρχονται risky fans με αυτά τα ΙΧ» (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:09 - 08.08.2023

Απίστευτο: Η αστυνομία του Μαυροβουνίου ενημέρωσε στις 9.22 το πρωί της Δευτέρας την ΕΛ.ΑΣ για τους Κροάτες - «Έρχονται risky fans με αυτά τα ΙΧ» (vid)

Η ηγεσία της αστυνομίας του Μαυροβουνίου έστειλε το πρωί της Δευτέρας έγγραφο στην ΕΛ.ΑΣ. ακόμα και με τις πινακίδες των αυτοκινήτων των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πιο αναλυτικά το βράδυ της Δευτέρας (7/8) χούλιγκαν της κροατικής ομάδας βρέθηκαν έξω από την «OPAP Arena», κάνοντας «καταδρομική» επίθεση. Τραγικός απολογισμός από το περιστατικό αυτό, ο θάνατος ενός οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος δέχτηκα πολλαπλές μαχαιριές, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Την ίδια ώρα δεκάδες είναι οι τραυματίες ωστόσο κανείς δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Πολλοί από αυτούς μάλιστα κρατήθηκαν από την αστυνομία.