Επέστρεψαν στα Σπάτα Ελίασον και Στρακόσια, σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο Κοϊτά

Ελίασον

i

©Intime

Επέστρεψαν στα Σπάτα Ελίασον και Στρακόσια, σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο Κοϊτά

Κώστας Τσίλης 13:21 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 16.10.2024

Αρχίζει να γεμίζει ξανά το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ καθώς γυρίζουν ξανά οι ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες

Με δεδομένο πως πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ματίας Αλμέιδα θα χαμογελά πλατιά, όσο θα μπορεί να σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιο του. Ονόματα ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Σήμερα επέστρεψαν στα Σπάτα και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα δουλειάς, τόσο ο Θωμάς Στρακόσια, όσο και ο Νίκλας Ελίασον. Από αύριο θα μπουν ξανά κανονικά σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς. Μέχρι και το βράδυ, αναμένεται να έχει γυρίσει στην Αθήνα και ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Κάτι που σημαίνει πως θα δώσει το παρών και αυτός αύριο στα Σπάτα. Πιθανότατα κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με τον Φραντζί Πιερό, παρόλο που είχε πολύ πιο περίπλοκο ταξίδι επιστροφής από την Αϊτή, με πολλές αλλαγές πτήσεων.

Αύριο αναμένεται να γυρίσει στην Αθήνα και ο Ορμπελίν Πινέδα. Και θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής. Ενώ τελευταίος αναμένεται να πατήσει ξανά ελληνικό έδαφος ο Άλεξ Κάλενς. Ξημερώματα Παρασκευής θα είναι στην Αθήνα ο Περουβιανός στόπερ και το πιο πιθανό είναι πως πριν από τον ΠΑΟΚ, θα προλάβει να κάνει μόλις μια προπόνηση. Μ' ότι αυτό συνεπάγεται για το αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα.