Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Ντραγκόφσκι

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Ντραγκόφσκι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 12:56 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 11.09.2024

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την Εθνική Πολωνίας, προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για την Τούμπα.

Ο βασικός τερματοφύλακας του Τριφυλλιού ήταν κανονικά το πρωί της Τετάρτης (11/9) στο Κορωπί, ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και είναι διαθέσιμος για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (15/9, 20:30).

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο ματς της Πολωνίας για το Nations League, μένοντας στον πάγκο. Ο εκλέκτορας Μίχαλ Πρόμπιερζ προτίμησε στη νίκη 3-2 επί της Σκωτίας εκτός τον Μάρτσιν Μπούλκα και στην ήττα 1-0 από την Κροατία, πάλι εκτός, τον Λούκας Σκορούπσκι.

Έτσι, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν είχε στη διάθεσή του, την Τετάρτη, τους διεθνείς Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Βαγιαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν, Ουναΐ και Πελίστρι, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά τις δύο επόμενες ημέρες. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ενώ συνέχισαν με παιχνίδι. Με τον Ουρουγουανό προπονητή να ρίχνει το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επιθετική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.