Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αρης από την Πτολεμαϊδα
i

@arisfc

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αρης από την Πτολεμαϊδα

Αλέξης Σαββόπουλος 17:29 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 15.07.2024

Διήμερο ρεπό έχουν οι ποδοσφαιριστές μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της εν Ελλάδι προετοιμασίας. Την Κυριακή η αναχώρηση για Ολλανδία.

Στη βάση της βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Αρη μετά απο οκτώ περίπου μέρες παραμονής στην Πτολεμαϊδα και σχεδόν 15 προπονήσεις που μοιράστηκαν σε δυο κομμάτια. Σε αυτό της φυσικής κατάστασης, της δύναμης και της αντοχής καθώς κην αι σε κάποια πρώτα κομμάτια τακτικής όταν το πρόγραμμα περιλάμβανε μπάλα.

Παρότι δεν υπάρχουν ακόμη νέα πρόσωπα, ο Ακης Μάντζιος και οι συνεργάτες του δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι απο την ποιότητα της δουλειάς που έγινε με το υφιστάμενο ρόστερ και μάλιστα χωρίς να προκύψουν κάποια σοβαρά ζητήματα τραυματισμων με εξαίρεση αυτό του Οντουμπάτζο στη γάμπα που ούτως ή άλλως είναι ζήτημα χρόνου να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Λίγο πριν την αναχώρηση έγινε μια τελευταία πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Αρη (ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις δύναμης και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής) και με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ο έλληνας τεχνικός έδωσε ένα 48ωρο ξεκούρασης στους οι ποδοσφαιριστές του Αρη που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι κιτρινόμαυροι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη ως την Κυριακή που είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ολλανδία όπου θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Αλκμααρ και Μπρέντα στις 24 και 30 Ιουλίου.