Επιμένει στα παιχνίδια τακτικής η Λουντογκόρετς και χάνει έδαφος η περίπτωση Ντουά για την ΑΕΚ

Ντουά - Φωτ. IMAGO

i

Κουαντό Ντουά

Επιμένει στα παιχνίδια τακτικής η Λουντογκόρετς και χάνει έδαφος η περίπτωση Ντουά για την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 14:07 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 28.08.2024

Σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα, τα πέντε εκατομμύρια είναι λίγα για τον Ελβετό επιθετικό

Είναι αλήθεια πως το γεγονός πως πέρασαν ήδη τρεις μέρες από τότε που άνοιξε η διαπραγμάτευση της ΑΕΚ με την Λουντογκόρετς για τον Κουαντό Ντουά, χωρίς να υπάρξει εξέλιξη, δεν ήταν καλό σημάδι. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που η Ένωση μπήκε στην διαδικασία να δουλέψει κάποιες άλλες περιπτώσεις φορ. Ενδεχομένως και πολύ πιο ποιοτικές. Όμως και οι Βούλγαροι φαίνεται πως άρχισαν πάλι τα παιχνίδια τακτικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ντουά με τα πέντε εκατομμύρια, που έγραψε το Kicker πως θα είναι η συμφωνία με την ΑΕΚ. Και πως ζητάει πολλά περισσότερα. Βεβαίως στην πραγματικά τότε τα πέντε εκατομμύρια δεν ήταν καν αυτά που προσέφερε η Ένωση, αλλά ήταν οι απαιτήσεις που τότε οι Βούλγαροι είχαν βάλει στο τραπέζι.

Όμως τώρα φαίνεται πως η Λουντογκόρετς επέστρεψε σ' αυτά τα ποσά που ζητούσε τον περασμένο Ιούλη και έφταναν ακόμα και τα επτά εκατομμύρια. Γι αυτό και φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση του Ντουά. Ειδικά από την στιγμή που πλέον η ΑΕΚ φαίνεται, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr, να έχει προχωρήσει και να περιμένει απαντήσεις από άλλες περιπτώσεις φορ.