Επίσημο: Στη Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης!

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

Επίσημο: Στη Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης!

Sportal newsroom 12:42 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 20.08.2024

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, καθώς ο γερμανικός σύλλογος και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 20χρονου κεντρικού αμυντικού.

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, όπως ανακοίνωσαν ταυτόχρονα ο γερμανικός σύλλογος, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών ήταν δεδομένη όλο αυτό το διάστημα και απέμενε μόνο το τυπικό σκέλος, κάτι που τελικά διευθετήθηκε και το μεσημέρι της Τρίτης (20/8).

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για Γερμανία μετά την ολοκλήρωση των Play Offs του UEFA Europa League», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο Κουλιεράκης υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει και 20% μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Όσον αφορά sτα οικονομικά δεδομένα, ο Δικέφαλος θα λάβει αρχικά 12 εκατομμύρια ευρώ από τους Γερμανούς και στη συνέχεια θα μπουν στα ταμεία του άλλα τρία εκατομμύρια ως μπόνους. Μάλιστα, αυτό το ποσό θα κάνει τον Κουλιεράκη τη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στα τρία εκατομμύρια ως μπόνους θα πρέπει να θεωρούνται φιξαρισμένα για τους «ασπρόμαυρους», αλλά θα καταβληθούν αργότερα μέσα στη σεζόν.

Ο Κουλιεράκης γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στην εν λόγω ομάδα, καθώς παλαιότερα το ίδιο είχε συμβεί και με τον νυν αρχηγό των «ασπρόμαυρων», Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Πλέον, ο Δικέφαλος ψάχνει την αγορά για δύο στόπερ, καθώς μετά το κενό που άφησε και η πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ πρέπει να καλυφθεί και αυτό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που είναι σαφώς πιο σημαντικό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!