Επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ για να συναντηθεί με τον Γκαγκάτση

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/©intime

Επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ για να συναντηθεί με τον Γκαγκάτση

Κώστας Τσίλης 13:51 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 08.10.2024

Στα γραφεία της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πήγε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει συζήτηση με τον ίδιο τον πρόεδρο

Η ΑΕΚ δεν περιορίστηκε ούτε στην διαρροή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την διαιτησία, ούτε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή. Μετά και όσα ανέλυσε χθες ο αρχιδιαιτητής Λανουά, υπήρξε νέα πρωτοβουλία από την πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου, με αφορμή όλα όσα έγιναν στο Αγρίνιο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε πριν από λίγο αιφνιδιαστικά τα γραφεία της ΕΠΟ. Σκοπός ήταν να έχει μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου να θέσει επί τάπητος τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και αφορούν κυρίως την Ένωση. Τόσο όσον αφορά την διαιτητή στο ματς του Σαββάτου, αλλά και όσον αφορά την προσέγγιση που έγινε από τον αρχιδιαιτητή.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε την συνάντηση που επεδίωξε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Και μάλιστα υπάρχει μια φημολογία πως το τετ α τετ ανάμεσα στους δυο άνδρες, δεν ήταν καθόλου σύντομο. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξει και τον Λανουά και οποιοδήποτε όργανο, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα και όχι κτυπήματα κάτω από την ζώνη. Στην Ένωση θεωρούν πως από το Σάββατο και μετά, συνέβη ακριβώς το αντίθετο.