Επιστρέφει ο Μπρινιόλι στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

© INTIME

Επιστρέφει ο Μπρινιόλι στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό

Κώστας Τσίλης 17:00 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 25.09.2024

Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς στα Σπάτα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Από την πρώτη στιγμή που κτύπησε σοβαρά στο χέρι του στα τέλη του Ιούλη, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήθελε να δουλέψει σκληρά και να κάνει τα πάντα, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στην αγωνιστική δράση της ΑΕΚ. Το κατάφερε και μάλιστα αρκετά νωρίτερα, σε σχέση με την αρχική πρόβλεψη.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ιταλός τερματοφύλακας είχε μπει ξανά σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων στα Σπάτα. Και όπως όλα δείχνουν, η πρώτη αποστολή της ΑΕΚ στην οποία θα επιστρέψει, θα είναι αυτή του κυριακάτικου ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή με αντίπαλο την πρώην ομάδα του.

Βεβαίως για τον Μπρινιόλι το πιο σημαντικό απ' όλα, είναι πως ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα στο χέρι. Και είναι πλέον ξανά παρών στην δουλειά της ομάδας στα Σπάτα. Δυνατός και έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την θέση του κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.