Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κουαλιάτα!

Νίκολας Κουαλιάτα

i

©intime

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κουαλιάτα!

Μάνος Τσαλγατίδης 11:46 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο Νίκολας Κουαλιάτα δεν κατάφερε να αποδώσει στη Βραζιλία και ο δανεισμός του ολοκληρώνεται πρόωρα με τον παίκτη να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Παρελθόν από την Κουιάμπα αποτελεί ο Νίκολας Κουαλιάτα, ο οποίος ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται πρόωρα, καθώς οι άνθρωποι της Κουιαμπά δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού η διοίκηση και ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός κατέληξαν σε οριστική συμφωνία την Πέμπτη (21/9) για τη λύση του συμβολαίου, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κουαλιάτα θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά τους μισθούς του μέχρι το τέλος της δανειακής σύμβασης, που λήγει τον Δεκέμβριο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Κουαλιάτα είχε χαμηλή απόδοση στις προπονήσεις, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βραζιλίας «εμπόδιζε την παραγωγικότητα της ομάδας»!

Κρίστιαν Φότα: Ποιος είναι ο mental κόουτς που έφερε ο Λουτσέσκου - Η περσινή πνευματική κατάρρευση και οι συνεδρίες με τους παίκτες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:56 - 25.09.2023

Κρίστιαν Φότα: Ποιος είναι ο mental κόουτς που έφερε ο Λουτσέσκου - Η περσινή πνευματική κατάρρευση και οι συνεδρίες με τους παίκτες

Το Sportal σας παρουσιάζει όσα θέλετε να ξέρετε για τον Ρουμάνο mental κόουτς του ΠΑΟΚ, που προστέθηκε στα τέλη Ιουνίου στο τιμ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας κατέγραψε μόλις εννιά συμμετοχές, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν ολιγόλεπτες, προερχόμενος από τον πάγκο. Τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν διαρκώς εκτός αποστολής, ενώ σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ είχε απομακρυνθεί και από τις προπονήσεις της Κουιαμπά.

Συνολικά κατέγραψε 224 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Κουιαμπά και πλέον οφείλει να κοιτάξει μπροστά, με τον νεαρό Ουρουγουανό να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2026.