Επτάλεπτη «καταιγίδα» γκολ στο All Star Ριάντ - Παρί Σεν Ζερμέν (vids)

Επτάλεπτη «καταιγίδα» γκολ στο All Star Ριάντ - Παρί Σεν Ζερμέν (vids)

Sportal newsroom 21:04 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 20.08.2024

Μέσα σε επτά λεπτά η αναμέτρηση ανάμεσα σε All Star Ριάντ και Παρί Σεν Ζερμέν... πήρε φωτιά, με τις ομάδες να σκοράρουν τρία τέρματα.

Ένα... μίνι παρτι γίνεται στις εστίες των All Star Ριάντ και Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες μέχρι το 80' να έχουν πετύχει συνολικά οκτώ (!) γκολ. Το πιο απίθανο, δε, είναι πως τα τρία από αυτά μπήκαν σε διάστημα μόλις 7 λεπτών.

Πιο αναλυτικά, στο 53' ο Σέρχιο Ράμος πλάσαρε εξαιρετικά για το 2-3, αφού λίγο προηγουμένως ο Εμπαπέ είχε κάνει μία μαγική ντρίμπλα. 

Ακολούθησε ο Κορεάτης, Γιάνγκ Χιου Σουν, ισοφαρίζοντας σε 3-3 με μία όμορφη κεφαλιά στο 56', για να έρθει ξανά ο Γάλλος και αυτή τη φορά να πετύχει γκολ, κάνοντας το 3-4 για τους Παριζιάνων.

Kαι το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από την αλλαγή του Εμπαπέ, Ενκιτιέ, ο οποίος υποδέχτηκε εξαιρετικά μία μπαλιά στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με μία κούρσα έκανε το 3-5.

Ωστόσο, η All Star Ριάντ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 94ο λεπτό ο Ταλίσκα με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.