Ο απίθανος λόγος που το ντέρμπι Φέγενορντ - Άγιαξ αναβλήθηκε

Άγιαξ

i

Gettyimages

Ο απίθανος λόγος που το ντέρμπι Φέγενορντ - Άγιαξ αναβλήθηκε

Κώστας Τόπας 09:03 - 28.08.2024

Το μεγάλο ντέρμπι στην Ολλανδία μεταξύ Φέγενορντ κι Άγιαξ δεν θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή (01/09) λόγω απεργίας της αστυνομίας.

Ο δήμαρχος του Ρότερνταμ, Αχμέντ Αμπουταλέμπ, ανακοίνωσε την απόφαση να μην διεξαχθεί το Φέγενορντ - Άγιαξ για την Eredivisie, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (01/09) στο στάδιο «De Kuip» στο Ρότερνταμ, λόγω απεργίας της αστυνομίας.

«Η ασφάλεια των παικτών, αλλά και του κοινού, δεν μπορεί να διασφαλιστεί επαρκώς χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας», είπε ο Αμπουταλέμπ, χωρίς να αποκαλύψει πότε τελικά θα διεξαχθεί ο αγώνας που αντιστοιχεί στην τέταρτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον δανεισμό του Άκπομ, υποστηρίζουν οι Ολλανδοί
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:22 - 27.08.2024

Η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον δανεισμό του Άκπομ, υποστηρίζουν οι Ολλανδοί

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ολλανδία, η Ένωση ενδιαφέρθηκε να πάρει ως δανεικό τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ να συζητά μόνο την πώληση του παίκτη και την ΑΕΚ να διαψεύδει

Η αστυνομία, σε σύγκρουση με την Κυβέρνηση

Η απόφαση, που ελήφθη σε συμφωνία με την αστυνομία του Ρότερνταμ, κοινοποιήθηκε στους ενδιαφερόμενους το απόγευμα της Τρίτης (27/08). Η αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι δεν θα είναι παρούσα στο «Klassieker» λόγω απεργιακών κλήσεων που ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες σε σχέση με την πρόωρη συνταξιοδότηση.

Το «Klassieker» διεξάγεται εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς για λόγους ασφαλείας.

Η Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (KNVB) εξέφρασε τη λύπη της για την απεργία της αστυνομίας και την επακόλουθη αναβολή του αγώνα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι η αστυνομία και η ολλανδική κυβέρνηση θα καταλήξουν γρήγορα σε συμφωνία για αυτό το θέμα της πρόωρης αποχώρησης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!