Τεν Χαχ: «Οι επικριτές της Γιουνάιτεντ θέλουν πάντα την αποτυχία του συλλόγου»
i

©imago

Τεν Χαχ: «Οι επικριτές της Γιουνάιτεντ θέλουν πάντα την αποτυχία του συλλόγου»

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:25 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 21.09.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ δηλώνει ξεκάθαρα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις πιέσεις και θεωρεί πως όσοι την κρίνουν, θέλουν να αποτύχει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σερί των μέτριων εμφανίσεων, επικράτησε της Σαουθάμπτον στην Premier League και συνέτριψε την Μπάρνσλεϊ με το εντυπωσιακό 7-0 στο Carabao Cup, μειώνοντας τις φήμες για τη μη επανορθώσιμη κατάσταση της ομάδας. Το Σάββατο 21/9, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ θα φιλοξενηθεί από την Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο του Αγγλικού Πρωταθλήματος.

Ο Τεν Χαχ σε συνέντευξή του στο Sky Sports ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε σχέση με όσα λένε οι επικριτές του.

« Θέλουν πάντα να λένε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτύχει και ο μόνος τρόπος που μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, είναι ότι εμείς ως ομάδα πρέπει να το ανατρέψουμε και ξέρουμε πώς να το κάνουμε, ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Και όταν δεν κερδίζουμε, υπάρχει η κριτική και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

«Αλλά όταν κάνουμε τα πράγματα σωστά, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και μπορούμε να παίξουμε, και το έχουμε δείξει τόσο συχνά», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Πριν λίγο καιρό, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρουσίαζε μία ικανοποιητική εικόνα, ο Ολλανδός προπονητής δεχόταν βέλη έντονων κριτικών σχεδόν από παντού, μέχρι και από πρώην παίκτες της ομάδας. Εκείνη την περίοδο, η διοίκηση εξέφρασε την υποστήριξή της στον Τεν Χαγκ, δείχνοντας ένα κλίμα ενότητας στο εσωτερικό του συλλόγου. Ερωτηθείς για το αν έχει ακόμα την διοίκηση στο πλευρό του, εκείνος ανέφερε:

Ιστορική στιγμή: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κατεδαφίσει το «Ολντ Τράφορντ» για έναν και μόνο λόγο
PREMIER LEAGUE

11:09 - 19.09.2024

Ιστορική στιγμή: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κατεδαφίσει το «Ολντ Τράφορντ» για έναν και μόνο λόγο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι έτοιμη να κατεδαφίσει το ιστορικό «Ολντ Τράφορντ» σε μια προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ένα γήπεδο, χωρητικότητας 100.000 θέσεων.

 «Ξέρω ότι όταν χάνουμε, υπάρχει πίεση, υπάρχει θόρυβος, οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά τα άρθρα, το τι λέγεται, γιατί ξέρω ότι είναι εκεί».

 «Αλλά ναι, για να απαντήσω στην ερώτησή σας, νιώθω την υποστήριξη. Νιώθω ότι είμαστε μαζί σε αυτό και είμαστε σε μια νέα σεζόν και ναι, θα πάμε ξανά για τίτλους και θα πάμε ξανά για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα . Φυσικά ελπίζουμε να το κάνουμε όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά αν έχουμε, ας πούμε πισωγυρίσματα, θα το αντιμετωπίσουμε και μετά θα πρέπει να κερδίσουμε».