Αισιόδοξος για το μέλλον του ο Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι την απόλυση»
i

©imago

Αισιόδοξος για το μέλλον του ο Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι την απόλυση»

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:59 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 04.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούσε μία νίκη στο Europa League, αλλά έφυγε με ισοπαλία στο παρά πέντε απέναντι στην Πόρτο, με τον 'Ερικ Τεν Χαχ να επιμένει πως έχει την υποστήριξη της διοίκησης της ομάδας, παρόλο που το μέλλον του κρίνεται από το ματς με την Άστον Βίλα την Κυριακή.

Ζήτησε χρόνο, του έχουν δώσει αρκετό και συνεχίζουν, ενώ επιμένει πως έχει την υποστήριξη όλου του συλλόγου. Ο Έρικ Τεν Χαχ δεν έχει δει ακόμα τα αποτελέσματα που ήθελε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αυτό που κατάφερε στο παιχνίδι με την Πόρτο στη League Phase του Europa League, ήταν η ισοπαλία και μάλιστα το 3-3 διαμορφώθηκε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Πολλά ακούγονται πως το μέλλον του θα εξεταστεί μετά το ματς με την Άστον Βίλα την Κυριακή (6/10), με τον ίδιο να επιμένει πως ο χρόνος είναι το μόνο που χρειάζεται και πως παρά τις φήμες, έχει την υποστήριξη της ομάδας. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ο Τεν Χαχ είπε: «Δεν σκέφτομαι τέτοια θέματα γιατί δεν υπάρχει λόγος».

«Είμαστε εκεί μαζί. Η ιδιοκτησία, η ηγετική ομάδα, το επιτελείο. Δημιούργησα νέο επιτελείο, αγοράσαμε και πάλι νέους παίκτες και πρέπει να τους ενσωματώσουμε. Ξέρω ότι στο κορυφαίο ποδόσφαιρο δεν έχεις χρόνο, πρέπει να παίξεις αμέσως, αλλά αυτό δεν είναι πάντα ρεαλιστικό».

«Υπάρχουν μερικοί ακόμη τομείς όπου θα βελτιωθούμε, σίγουρα, και τότε αυτή η ομάδα μπορεί να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί. Μετά θα δούμε πού θα καταλήξουμε στο τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του προπονητή.

Tο παιχνίδι εκτός έδρας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Άστον Βίλα, είναι καθοριστικό για το μέλλον του Ολλανδού προπονητή, καθώς τα όρια έχουν στενέψει και η νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τον Τεν Χαχ.