Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Έρικσον καταρρέει αποκαλύπτοντας τη σπαρακτική τελευταία συνομιλία τους (vid)

Σβεν Γκόραν Έρικσον

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Έρικσον καταρρέει αποκαλύπτοντας τη σπαρακτική τελευταία συνομιλία τους (vid)

Κώστας Τόπας 15:41 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 28.08.2024

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε λεπτομέρειες από την τελευταία της συνομιλία με τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βυθίστηκε στο πένθος αυτή την εβδομάδα αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο Έρικσον πέθανε στις 26 Αυγούστου σε ηλικία 76 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Έρικσον ήταν περικυκλωμένος από μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι του. Οι οπαδοί μετά βίας μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα νωρίτερα τη χρονιά, όταν η Λίβερπουλ εκπλήρωσε μια δια βίου επιθυμία του πρώην προπονητή της Αγγλίας και του επέτρεψε να αναλάβει έναν αγώνα θρύλων στο «Άνφιλντ».

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Σουηδού, Νάνσι Ντελ Όλιο, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου Good Morning Britain του ITV για να συζητήσει το εικονίδιο του ποδοσφαίρου με το οποίο είχε σχέση από το 1998 έως το 2007. Η Ντελ Όλιο προσπάθησε να κρατήσει υπό έλεγχο τα συναισθήματά της όταν συζητούσε πώς το ζευγάρι είχε μείνει σε επαφή μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου του΄Ερικσον.

«Απλώς είπα ότι προσπαθούσε να πει ότι ήταν καλά στο τηλέφωνο γιατί τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε ούτε βρισκόταν σε θεραπεία», είπε. Σε μια αποκαρδιωτική παραδοχή, η Ιταλίδα δικηγόρος παραδέχτηκε ότι «ποτέ δεν πίστευε ότι επρόκειτο να πεθάνει».

«Πάντα πίστευα ότι θα γινόταν κάποιο είδος θαύματος», πρόσθεσε. «Ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω, αλλά προσπάθησα να είμαι ατρόμητη και να δω πώς ήταν. Ήθελα να βρεθούμε για άλλο ένα δείπνο», είπε

«Ήταν αξιαγάπητος, όταν αγαπάς κάποιον θα τον αγαπάς για πάντα. Ήταν πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είναι πιο συγκρατημένος και γι' αυτό πάντα τραβούσε την προσοχή το αντίθετο», κατέληξε.

Η Amazon Prime κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, ο οποίος μοιράστηκε ένα μήνυμα στον κόσμο για το πώς θέλει να τον θυμούνται.

«Είχα μια καλή ζωή, ναι. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα τελειώσει, όταν θα πεθάνουμε» είπε. «Αλλά η ζωή είναι και θάνατος. Πρέπει να μάθεις να τον αποδέχεσαι, όπως είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος, ο κόσμος θα πει, "Ναι, ήταν καλός άνθρωπος". Αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό. Ελπίζω να με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο που προσπαθώ να κάνει ό,τι μπορούσε. Μη λυπάσαι. Χαμογέλα. Σας ευχαριστώ για όλα - προπονητές, παίκτες και κόσμο».