Ανατριχιαστικό: Η τελευταία επιθυμία του Σβεν Γκόραν Έρικσον

Ανατριχιαστικό: Η τελευταία επιθυμία του Σβεν Γκόραν Έρικσον

Κώστας Τόπας 14:44 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 26.08.2024

Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον, ο οποίος έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, λίγες ώρες πριν είχε αποκαλύψει την τελευταία του επιθυμία.

Η κατάσταση της υγείας του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας σε τελικό στάδιο, είχε επιδεινωθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες.

Η κόρη του πρόσφατα σχολίασε ότι δεν μπορούσε πλέον να πάει στο Λονδίνο για να γυρίσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που έκανε η Amazon. Επιπλέον ο φίλος και δικηγόρος του Άντερς Ρούνεμπιερ, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να κάνει ούτε τις μικρές βόλτες που έκανε στη λίμνη Fryken στη Σουηδία.

«Δυστυχώς η υγεία του δεν το επέτρεπε», είπε στη «Mirror». «Γνωρίζω τον Σβεν και πώς νιώθω; Νιώθω λυπημένος, αλλά χαίρομαι που τον γνωρίζω και ξέρω ότι μπορώ ακόμα να τον δω. Αυτή είναι η στάση μου. Είναι απίστευτος άνθρωπος» έλεγε πριν γίνουν γνωστά τα δυσάρεστα μαντάτα.

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!
SPORTAL ORIGINALS

10:42 - 26.08.2024

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης στο δεύτερο Talking Points της σεζόν 2024-2025, σχολιάζουν την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Στο ντοκιμαντέρ, ο Έρικσον έλεγε πόσο εκτιμά τη λίμνη Fryken, κοντά στο σπίτι του στο Βέρμλαντ. «Πάντα πίστευα ότι ήταν ένα καλό μέρος. Η στάχτη μου μπορεί να πεταχτεί στο νερό εδώ», λέει. «Δυστυχώς δεν μπορούσε να περπατήσει γύρω από τον Fryken. Δυστυχώς η υγεία του Σβεν δεν του επέτρεπε να συνεχίσει να περπατά εκεί. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για αυτόν».

Ο Έρικσον ηχογράφησε το σπαρακτικό τελευταίο «αντίο» κι έκανε όλο το προσωπικό του ντοκιμαντέρ να κλάψει
REST OF THE WORLD

08:23 - 25.08.2024

Ο Έρικσον ηχογράφησε το σπαρακτικό τελευταίο «αντίο» κι έκανε όλο το προσωπικό του ντοκιμαντέρ να κλάψει

Ο Σβεν Γιόραν Έρικσον ο οποίος πεθαίνει από καρκίνο, έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε κλάματα, όταν ηχογράφησε μόνος του το σπαρακτικό τελευταίο «αντίο» του.

Ο Ρούνεμπιερ μίλησε επίσης για το πώς ήταν να βλέπει τον φίλο του να λαμβάνει θεραπεία και να πολεμά τον καρκίνο. «Ήταν πραγματικά γενναίος. Θέλω να τον θυμάμαι ως έναν ευγενικό και ζεστό άνθρωπο. Και αξιοζήλευτο για όλα όσα έχει πετύχει».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!