Ο Χάαλαντ ήταν απογοητευμένος και έσπρωξε την κάμερα μετά το Σίτι-Τσέλσι (vid)

Ο Χάαλαντ ήταν απογοητευμένος και έσπρωξε την κάμερα μετά το Σίτι-Τσέλσι (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:28 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 14.08.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι ήταν φανερά απογοητευμένος τόσο από το τελικό αποτέλεσμα, όσο και από την απόδοσή του.

«Φρένο» στο σερί των 11 νικών της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε η Τσέλσι

Μπορεί οι «πολίτες» να «έσωσαν την παρτίδα» στο 83΄ με τον Ρόδρι, ωστόσο, το τελικό 1-1 στο ντέρμπι του «Έτιχαντ» άφησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -2 από τη δεύτερη Άρσεναλ, αλλά με ένα ματς λιγότερο (στις 20/02 υποδέχεται την Μπρέντφορντ). 

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Ραχίμ Στέρλινγκ και μέχρι το 82ο λεπτό κρατούσαν το πολύτιμο «διπλό» στη μάχη που δίνουν για να «πλασαριστούν» στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». 

Ωστόσο οι πολίτες έφτασαν στην ισοφάριση και, πλέον, θα έχουν την ευκαιρία σε τρία 24ωρα να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν φανερά απογοητευμένος τόσο από το τελικό αποτέλεσμα, όσο και από την απόδοσή του που όταν η κάμερα βρέθηκε γύρω του για να καταγράψει τα συναισθήματά του, εκείνος την έσπρωξε. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: