Ερμόσο στην Εισαγγελέα: «Το φιλί δεν ήταν συναινετικό, δεν με σεβάστηκαν»

Τζένι Ερμόσο - Λουίς Ρουμπιάλες

Ερμόσο στην Εισαγγελέα: «Το φιλί δεν ήταν συναινετικό, δεν με σεβάστηκαν»

Sportal newsroom 23:50 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.08.2024

Το «Código 10» μετέδωσε τις δηλώσεις της Τζένι Ερμόσο ενώπιον της εισαγγελέα του Εθνικού Δικαστηρίου, Μάρτα Ντουράντεθ μετά την «υπόθεση Ρουμπιάλες».

Η Mediaset δημοσίευσε αποκλειστικά τη Δευτέρα (09/10) στο πρόγραμμα «Código 10» τις δήλωση της Τζένι Ερμόσο από τις 5 Σεπτεμβρίου ενώπιον της Εισαγγελίας μετά το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε ο Λουίς Ρουμπιάλες μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2023. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια επιμένει ότι σε καμία στιγμή δεν συναίνεσε στο φιλί του πρώην προέδρου της RFEF και εστιάζει επίσης στην πίεση που δέχτηκε τις επόμενες μέρες από την Ομοσπονδία.

«Εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρόνο να αντιδράσω. Δεν μου αξίζει να το έχω ζήσει όλο αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο να μην να μπορέσω να φύγω από το σπίτι. Έπρεπε να φύγω από τη Μαδρίτη για να μην έχω αυτή την πίεση. Γιατί πρέπει να κλαίω σε ένα δωμάτιο όταν δεν έχω κάνει τίποτα; 

Αμαύρωσαν την εικόνα μου, ένιωσα ότι κανείς δεν με προστάτευε. Μου ζητούσαν να τους προστατεύσω, να τους βοηθήσω, αλλά σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι κάποιος με προστάτευε.

Ήμουν σε σοκ. Ένα ιστορικό γεγονός που μας κόστισε τη ζωή μας για να το πετύχουμε. Σε καμία στιγμή δεν περίμενα να συμβεί αυτό. Από αδρεναλίνη τον αγκάλιασα, ήταν ένα αξιόπιστο άτομο και κανείς δεν θα περίμενε όσο αυθόρμητο κι αν ήταν. 

Ξαναχτυπά ο Ρουμπιάλες: «Πώς να ζητήσω συγγνώμη, όταν ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι; Με πέταξαν στον αέρα! Μήπως να πω μην μου πιάνετε τον κ@@@;»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:44 - 04.10.2023

Ξαναχτυπά ο Ρουμπιάλες: «Πώς να ζητήσω συγγνώμη, όταν ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι; Με πέταξαν στον αέρα! Μήπως να πω μην μου πιάνετε τον κ@@@;»

Η πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο συνεχίζεται στα δικαστήρια και την Τετάρτη (4/10) είδε το φως της δημοσιότητας η κατάθεση του Ρουμπιάλες.

Δεν το περίμενα καν. Πώς να το περίμενα σε εκείνη τη σκηνή, σε έναν τελικό Μουντιάλ... Υπάρχει πολλή συγκίνηση και χαρά, αλλά εγώ δεν τον έψαξα καν εκείνη τη στιγμή ούτε ξέρω τίποτα για το γιατί έγινε αυτή η πράξη. Είδα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή και όταν κατέβηκα το ανέφερα στις συμπαίκτριες μου», είπε η Ερμόσο.