Έρχεται στην Αθήνα για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ο Σισέ (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στη Λεωφόρο

Έρχεται στην Αθήνα για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ο Σισέ (pic)

Sportal newsroom 10:51 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 11.09.2024

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα έρθει στην πρωτεύουσα τον Ιανουάριο του 2025 για το παιχνίδι Πρωταθλήματος Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, οργανώνοντας ένα τριήμερο ταξίδι στην Αθήνα μαζί με τους θαυμαστές του.

Λατρεύτηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού όσο λίγοι ποδοσφαιριστές και δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει την αγάπη του για το Τριφύλλι. Είτε μέσω δημοσιεύσεων στα social media, είτε μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο των Πράσινων. Ο Τζιμπρίλ Σισέ προανήγγειλε την επιστροφή του στην Αθήνα, τον ερχόμενο Ιανουάριο, μαζί με κάποιους, τυχερούς, θαυμαστές του. Σκοπός να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ (δεν έχει οριστεί ημερομηνία), ακολουθώντας, όμως, μαζί και μία σειρά άλλων δράσεων.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία καλεί τους ακολούθους του να ζήσουν, παρέα του, μία μοναδική εμπειρία το διάστημα 16 με 19 Ιανουαρίου 2025. Πέραν του αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, που θα γίνει μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες, όσοι νικήσουν στον διαγωνισμό που διοργανώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί του futsal, να επισκεφθούν τον Παρθενώνα, και φυσικά να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ματς του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Πληροφορίες για την είσοδο των φιλάθλων στη waiting list του lookingfc.official, που διοργανώνει το ταξίδι, δημοσίευσε ο ίδιος ο Σισέ στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Η εμπορική παράμετρος της πρωτοβουλίας του ίδιου ήδη έχει αρχίσει και αποκτά μεγάλη επιτυχία. Το σημαντικό, όμως, είναι πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον δουν ξανά από κοντά τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Αθήνα.