Έρχεται στην Αθήνα η Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Σπόραρ

Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Έρχεται στην Αθήνα η Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Σπόραρ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:33 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 27.08.2024

Στέλεχος των Σλοβάκων έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα. Την Πέμπτη (29/8) θα παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός - Λανς και, πιθανότατα, θα μετάσχει στην τελική διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή του Αντράζ Σπόραρ.

Είναι το πρόσωπο των ημερών, διότι το δικό του γκολ στο 90'+6' έσωσε τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Λεβαδειακό. Το Τριφύλλι νίκησε, με 1-0, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, πήρε τους τρεις βαθμούς, με τον Αντράζ Σπόραρ, πάντως, να ετοιμάζεται για άλλες... πολιτείες.

Στέλεχος της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη, ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης το Παναθηναϊκός - Λανς την Πέμπτη. Οι πληροφορίες του Sportal.gr αναφέρουν ότι από την Παρασκευή οι Πράσινοι θα μπουν στην τελική ευθεία διαπραγμάτευσης με τους Σλοβάκους, για την πώληση του Σλοβένου φορ.

Σημαντικό ρόλο, στη διαπραγμάτευση των συλλόγων, θα παίξει και το status της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αγωνίζεται την Τετάρτη (28/8, 22:00) με τη Μίντιλαντ εντός έδρας, για τα playoffs του Champions League. Έχει πάρει ισοπαλία 1-1 στο 1ο παιχνίδι, στη Δανία, οπότε γίνεται αντιληπτό πως ενδεχόμενη πρόκρισή της στη League Phase θα βελτιώσει πολύ τα οικονομικά της δεδομένα.

23:36 - 25.08.2024

Τα highlights από τη νίκη - θρίλερ του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Σπόραρ

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού, πάντως, και του ίδιου του παίκτη είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να πωληθεί, είτε στη συγκεκριμένη ομάδα, που έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον έως τώρα, είτε να γίνει επεξεργασία άλλης πρότασης για τον 30χρονο.