Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 17:33 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 13.06.2024

Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας επιστρέφει ο Αργεντινός τεχνικός στην βάση του και θα έχει και την πρώτη γνωριμία εκ του σύνεγγυς με τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Ποτέ ο Ματίας Αλμέιδα δεν συνηθίζει να επιστρέφει στην βάση του από τις καλοκαιρινές διακοπές, την τελευταία στιγμή πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Το έκαναν άλλοι προκάτοχοί του. Όχι όμως και ο Αργεντινός τεχνικός. Ο Αλμέιδα θέλει να βρίσκεται ξανά στην βάση του αρκετές μέρες πριν πιάσει δουλειά. Και φέτος έχει και έναν λόγο παραπάνω.

Ήδη έχει μιλήσει τηλεφωνικά ο Αργεντινός τεχνικός με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Όμως θα γίνει και γνωριμία εκ του σύνεγγυς. Ο Αλμέιδα αναμένεται να βρίσκεται ξανά στην Αθήνα στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ξεκινά την Παρασκευή 21 Ιούνη και στις 23 η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία.

Ενδιάμεσα λοιπόν είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα έχει συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Μια συνάντηση στην οποία φυσικά θα τεθούν επί τάπητος και θέματα που αφορούν την οργάνωση και τον προγραμματισμό της ομάδας. Παρόλο που έτσι κι αλλιώς, ο Μάριος Ηλιόπουλος ήδη βρίσκεται σε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλμέιδα.