Έσκασε σαν «βόμβα» η απόφαση Μελισσανίδη, καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Έσκασε σαν «βόμβα» η απόφαση Μελισσανίδη, καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα

Κώστας Τσίλης 13:33 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 10.06.2024

Μέχρι και σήμερα το πρωί, όλοι μέσα στην ΑΕΚ δεν ήξεραν τίποτα περισσότερο, εκτός από το "όργιο" φημών που υπήρχε τις τρεις τελευταίες ημέρες

Είναι αλήθεια πως όλοι μέσα στην ΑΕΚ, από τους ανθρώπους της ομάδας, μέχρι τους ποδοσφαιριστές μέχρι ακόμα και τον Ματίας Αλμέιδα, πέρασαν όλες τις προηγούμενες τρεις μέρες στα... τηλέφωνα. Σ' όλους είχε φτάσει στα αφτιά το όργιο φημών για αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ομάδας. Κανείς όμως, δεν είχε καταφέρει να μάθει τίποτα ως δεδομένο και ως επίσημο.

Όλα όσα θα ξεκαθαρίσουν Ηλιόπουλος και Μελισσανίδης στις 16:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 10.06.2024

Όλα όσα θα ξεκαθαρίσουν Ηλιόπουλος και Μελισσανίδης στις 16:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά την ανακοίνωση του Μελισσανίδη για την αποχώρηση του και την μεταβίβαση της ΑΕΚ στον εφοπλιστή Ηλιόπουλο, το Sportal.gr βάζει στην σειρά όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν πλέον με την επόμενη μέρα

Δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε που είχαν κυκλοφορήσει τέτοιου είδους φήμες. Πρώτη φορά βεβαίως ήταν τόσο έντονες, χωρίς καμία δυναμική αντίδραση της ΑΕΚ για να τις τελειώσει. Κάτι που έριχνε ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο αυτών των φημών. Όμως πρακτικά, κανείς μέσα από την ΑΕΚ δεν γνώριζε αυτό που θα συνέβαινε σήμερα. Όχι μέχρι και σήμερα το πρωί, όταν ο Μελισσανίδης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και άρχισε τον κύκλο επαφών και ενημέρωσης με τους συνεργάτες του.

Μέχρι και την Κυριακή, τόσο ο Αλμέιδα όσο και οι ποδοσφαιριστές όσο και όλοι μέσα στην ομάδα, άκουγαν και μάθαιναν μόνο τις φήμες. Και προφανώς αυτό σημαίνει πως πλέον και ο Αργεντινός προπονητής αλλά και οι παίκτες, περιμένουν να ακούσουν όλα όσα θα ειπωθούν το απόγευμα στην παρουσίαση. Είναι πολύ πιθανό ο Αλμέιδα να είχε επικοινωνία με τον Μελισσανίδη, μετά από την ανακοίνωση του. Εξάλλου είναι τέτοια η σχέση τους. Ομως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει και με τους ποδοσφαιριστές.

Έχει σημασία το γεγονός πως αυτή η αλλαγή στα διοικητικά της ΑΕΚ, έχει συμπέσει με τις καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών. Κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολο να υπάρξει επικοινωνία του Μάριου Ηλιόπουλου με τους παίκτες, σε επίπεδο κάποιας ομιλίας στα αποδυτήρια. Αλλά βεβαίως με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν, σ' όλα βρίσκονται λύσεις. Το σίγουρο είναι πως για όλους, αυτό που έγινε έχει σκάσει σαν "βόμβα".

Tags: