Εσκοβάλ για Κλέιμαν: «Η κοπέλα τον έσπρωξε, της είπε "είμαι παντρεμένος με παιδιά"» (vid)

Εσκοβάλ για Κλέιμαν: «Η κοπέλα τον έσπρωξε, της είπε "είμαι παντρεμένος με παιδιά"» (vid)

Sportal newsroom 13:23 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 14.08.2024

Στον ανακριτή για την απολογία του βρίσκεται ο Μπόρις Κλέιμαν και μαζί του βρίσκονται τόσο ο δικηγόρος του όσο και ο Εσκοβάλ που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ στο μπαρ στο Κολωνάκι.

Το πρωί της Πέμπτης (13/04) ο Μπόρις Κλέιμαν έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του φορώντας χειροπέδες στα χέρια του, σχετικά με την υπόθεση βιασμού 17χρονης μαθήτριας σε μπαρ του Κολωνακίου τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.

Στην αίθουσα μαζί με τον Κλέιμαν βρίσκεται ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο συμπαίκτης του Ροντρίγκο Εσκοβάλ, με τον οποίο τέθηκαν εκτός ομάδας και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Ηλίας Τιμπαλάκης, που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ.

Εφτασε με χειροπέδες στον ανακριτή ο Κλέιμαν για την κατηγορία βιασμού ανήλικης (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:17 - 13.04.2023

Εφτασε με χειροπέδες στον ανακριτή ο Κλέιμαν για την κατηγορία βιασμού ανήλικης (vid)

Στον ανακριτή έφτασε ο Μπόρις Κλέιμαν για την απολογία του, σχετικά με την υπόθεση βιασμού 17χρονης μαθήτριας σε μπαρ του Κολωνακίου τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.

Μπαίνοντας στον ανακριτή, ο Μπόρις Κλέιμαν θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «Όλοι θα δείτε πως δεν έκανα τίποτα».

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται.

«Είναι 17 χρονών και 11 μηνών, δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη», τόνισε η δικηγόρος του Κλέιμαν (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:29 - 13.04.2023

«Είναι 17 χρονών και 11 μηνών, δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη», τόνισε η δικηγόρος του Κλέιμαν (vids)

Η δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, δήλωσε πως ο τερματοφύλακας δηλώνει αθώος και πως δεν κατηγορείται για βιασμό αλλά για αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

«Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του Μπόρις και της κοπέλας. Είναι όλα ψέματα. Ένας από την παρέα της κοπέλας ήταν θυμωμένος που στριμώχτηκε γύρω από τον Μπόρις και τον ακολούθησε, οπότε της ζήτησε να φτιάξει μια ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν αφήσαμε ο ένας τον άλλον στιγμή. Είπαν στα μέσα ενημέρωσης ότι υπήρχαν δωμάτια VIP ή τέτοια πράγματα, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλη την ώρα σε ένα μέρος όπου μπορούσε να μας δει ο καθένας. Χορεύαμε και πίναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά o φυσιοθεραπευτής του Βόλου, Ηλίας Τιμπαλέξης, ο οποίος μίλησε ενώπιον του ανακριτή και κατέθεσε υπέρ του τερματοφύλακα.

Ο Ροντρίγκο Εσκομπάλ, από την πλευρά του ανέφερε στον ανακριτή: «Η κοπέλα είναι αυτή που τον έσπρωξε γιατί δεν την ήθελε και της είπε ότι είναι παντρεμένος με παιδιά. Ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν ήθελε και φώναξε. Ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και βγήκαμε έξω. Δεν ψάχναμε για μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, τον άρπαξε το χέρι και την απέφυγε».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε πως: «Ελπίζω πως σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος. Όλα όσα λέγονται πως έμεινε σε κέντρο κράτησης γυναικών είναι ανοησίες και ψέματα».

Tags: