Έστερ Ζέντλατσεκ: Το… έτερον ήμισυ του Σβάινσταϊγκερ και πρώην του Τραπ άφησε την κλήρωση του Euro σε δεύτερη μοίρα!

Έστερ Ζέντλατσεκ: Το… έτερον ήμισυ του Σβάινσταϊγκερ και πρώην του Τραπ άφησε την κλήρωση του Euro σε δεύτερη μοίρα!

Sportal newsroom 21:49 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.08.2024

Η παρουσιάστρια της κλήρωσης του Euro 2024, Έστερ Ζέντλατσεκ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την πληθωρική της εμφάνιση.

Η κλήρωση του Euro 2024 πραγματοποιήθηκε και οι όμιλοι της διοργάνωσης έγιναν γνωστοί. Ωστόσο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην παρουσιάστρια, Έστερ Ζέντλατσεκ. Πρόκειται για την 38χρονη Γερμανίδα δημοσιογράφο, η οποία είναι στον χώρο από το 2010. 

Η Έστερ μαζί με τον Μπάστιαν Σβάισταϊνγκερ παρουσίαζαν το πρόγραμμα του Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ οι δυο τους πολλές φορές είναι και στους αγώνες της Bundesliga και του Κυπέλλου Γερμανίας. Πριν από δέκα χρόνια επίσης ήταν σε σχέση με τον τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Κέβιν Τραπ, ο οποίος τώρα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας. 

Πλέον στα 38 της χρόνια έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με επιχειρηματία, ζώντας μόνιμα στο Μόναχο. Είναι κόρη ενός Γερμανού ηθοποιού, του Σβεν Μάρτινεκ, τον οποίο για πρώτη φορά τον είδε στα 16 της χρόνια. Ακόμα έχει έξι ετεροθαλή αδέρφια, ενώ έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και πολιτικές επιστήμες. 

Εκτός από το ποδόσφαιρο έχει ασχοληθεί και με τον στίβο, συμμετείχε και στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 21, ενώ η ομάδα που υποστηρίζει είναι η Χέρτα Βερολίνου

Tags: