Η Εθνική μπαίνει στο νέο της «σπίτι» με φιλικό απέναντι στη Λιθουανία

Εθνική Ελλάδας

i

Εθνική Ελλάδας/ ©Intime

Η Εθνική μπαίνει στο νέο της «σπίτι» με φιλικό απέναντι στη Λιθουανία

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:55 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 14.08.2024

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Λιθουανία στην «OΠΑΠ Arena» το απόγευμα της Δευτέρας (27/3,19:00, Alpha, Novasports Prime) στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Το πρώτο της ματς στη νέα της έδρα, την «OPAP Arena», δίνει το απόγευμα της Δευτέρας (27/3,19:00, Alpha, Novasports Prime) η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης τη Λιθουανία

Περίπου 22 χρόνια μετά η «γαλανόλευκη» επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τελευταίο ματς που έδωσε ήταν το Νοέμβριο του 2001, όταν και τότε είχε επικρατήσει σε φιλικό της Εσθονίας με 2-1.

Μολονότι πρόκειται για φιλικό αγώνα, ο Γκουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές το αντιμετωπίζουν σαν να πρόκειται για επίσημο, αφού άλλωστε υπάρχουν και οι βαθμοί που συγκεντρώνονται με τη συμμετοχή σε κάθε αναμέτρηση.

Για... πρέφα και +30 κιλά ο Μπακασέτας, υδραυλικός ο Πασχαλάκης, καντίνα ο Βλαχοδήμος – Αυτό είναι το μέλλον των διεθνών (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:15 - 25.03.2023

Για... πρέφα και +30 κιλά ο Μπακασέτας, υδραυλικός ο Πασχαλάκης, καντίνα ο Βλαχοδήμος – Αυτό είναι το μέλλον των διεθνών (vid)

Ένα χιουμοριστικό βίντεο έβγαλαν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας, στο οποίο ο Τάσος Μπακασέτας προσπαθεί να μαντέψει πως θα είναι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε είκοσι χρόνια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με το Γιβραλτάρ. Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, κεντρικό δίδυμο θα είναι Κωνσταντίνος Μαυροπάνος και Παντελής Χατζηδιάκος. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Ρότα και στο αριστερό ο Κώστας Τσιμίκας

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μανώλης Σιώπης, οκτάρι ο Πέτρος Μάνταλος και πιο μπροστά ο Τάσος Μπακασέτας. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μασούρας, στο αριστερό ο Δημήτρης Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Βαγγέλης Παυλίδης.