Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Μπακασέτας!

Τάσος Μπακασέτας

i

© intime

Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Μπακασέτας!

Sportal newsroom 19:36 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, έκανε γνωστό πως ο Τάσος Μπακασέτας θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία.

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Τάσος Μπακασέτας, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία, το βράδυ της Δευτέρας (16/10) στην «OPAP Arena».

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, επιβεβαίωσε την Τετάρτη (18/10) ότι ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα μπει στα πιτς για περίπου τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επόμενη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με τη Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου στην «OPAP Arena», ενώ θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει και το φιλικό που θα προηγηθεί με τη Νέα Ζηλανδία (17/11).

Ο Τάσος Μπακασέτας υπέστη μυϊκή κάκωση αριστερά στη βουβωνική χώρα, όπως ενημέρωσε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της τουρκικής ομάδας, Αχμέτ Μπεσίρ, μετά τη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε. Να υπενθυμιστεί ότι στο ματς με τους «οράνιε» ο έμπειρος παίκτης τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κι αποχώρησε στο 61ο λεπτό.