Πριμ μισού εκατ. ευρώ στην Εθνική Ελλάδας για την πρωτιά στο Nations League - Άλλα τόσα αν περάσει στο Euro

Πριμ μισού εκατ. ευρώ στην Εθνική Ελλάδας για την πρωτιά στο Nations League - Άλλα τόσα αν περάσει στο Euro

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:32 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 14.08.2024

Το κατόρθωμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League αποφάσισε να ανταμείψει η ΕΠΟ, προσφέροντας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποσό ύψους 500.000 ευρώ.

Η Εθνική Ελλάδας κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της, όσον αφορά το Nations League, και με αυτόν τον τρόπο έχει μία δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο Euro, αν δεν τα καταφέρει μέσα από τα προκριματικά.

Επιπλέον πριμ για πρόκριση στο Euro

Η ΕΠΟ και συγκεκριμένα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν να πριμοδοτήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για αυτό το κατόρθωμα. Ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 500.000 χιλ. ευρώ, ως ανταμοιβή για την πρωτιά

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελούσε ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη σημερινή Γ.Σ. Μάλιστα, ήταν το μοναδικό που υπερψηφίστηκε χωρίς κανένα «όχι». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο Πογέτ και οι παίκτες του φτάσουν στα τελικά του Euro, θα εισπράξουν επιπλέον 500.000 ευρώ πριμ. 

Επιπλέον, εγκρίθηκε η οικονομική βοήθεια στις ΕΠΣ με 43.000 ευρώ για κάθε μία. Το μεγαλύτερο μέρος από το συγκεκριμένο έχει ήδη καταβληθεί, ενώ απομένει ακόμα 10.000 ευρώ να λάβει κάθε Ένωση.