Εκτός Εθνικής Ισπανίας η Ερμόσο μετά το φιλί με τον Ρουμπιάλες

Τζένι Ερμόσο - Λουίς Ρουμπιάλες

Εκτός Εθνικής Ισπανίας η Ερμόσο μετά το φιλί με τον Ρουμπιάλες

Ορέστης Καδδάς • 21:19 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Η Τζένι Ερμόσο έμεινε εκτός της αποστολής της Εθνικής Ισπανίας για τα παιχνίδια του Nations League, προκειμένου να προστατευθεί.

Η Τζένι Ερμόσο έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά το μη συναινετικό φιλί που δέχθηκε από τον πρώην πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις με τον Ρουμπιάλες τελικά να παραιτείται από την θέση του μετά από διεθνή κατακραυγή και πιέσεις που δέχθηκε, αλλά η σκόνη δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και γι' αυτό η Ερμόσο έμεινε εκτός των επόμενων αγώνων της Ισπανίας με στόχο την προστασία της.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Σουηδία και Ελβετία για το Nations League αλλά η νέα προπονητής της Εθνικής, Μόντσε Τόμε, επέλεξε να μην καλέσει την Ερμόσο, καθώς θέλει να την προστατέψει, αλλά να τονίζει ότι γενικότερα την υπολογίζει κανονικά.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι είμαστε στο πλευρό της Τζένι σε όλα. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να την προστατέψουμε σε αυτό, είναι να μην την καλέσουμε σε αυτές τις κλήσεις, αλλά βασιζόμαστε στην Τζένι» είπε ο Τόμε.