Τρεις διεθνείς Ισπανίδες καταθέτουν για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Λουίς Ρουμπιάλες και Τζένι Ερμόσο

i

PrtScr

Τρεις διεθνείς Ισπανίδες καταθέτουν για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Sportal newsroom 14:00 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Έτοιμες να καταθέσουν ως μάρτυρες είναι τρεις διεθνείς Ισπανίδες για το φιλί του πρώην πλέον προέδρου της Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στην Τζένι Ερμόσο.

Η Αλέξια Πουτέγιας, η Μίσα Ροντρίγκες και η Ιρένε Παρέδες θα καταθέσουν την ερχόμενη δευτέρα 2 Οκτωβρίου ως μάρτυρες για την υπόθεση του φιλιού που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδία στην Τζένι Ερμόσο κατα την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 από τις «ρόχα».

Οι τρεις παίκτριες της εθνικής Ισπανίας θα κληθούν μέσω τηλεδιάσκεψης να τοποθετηθούν ενώπιον του δικαστή του Εθνικού Δικαστηρίο Φρανσίσκο ντε Χόρχε για τις φερόμενες πιέσεις που δέχθηκαν από το περιβάλλον της Ισπανικής ομοσπονδίας.

Ο αδερφός της Ερμόσο αλλά και ειδικοί επί του θέματος υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό.

Επιμένει ο Ρουμπιάλες: «Δεν ζητάω συγγνώμη, είμαι καλός άνθρωπος και η αλήθεια θα λάμψει» (vid)
LA LIGA

10:31 - 13.09.2023

Επιμένει ο Ρουμπιάλες: «Δεν ζητάω συγγνώμη, είμαι καλός άνθρωπος και η αλήθεια θα λάμψει» (vid)

Ο Λουίς Ρουμπιάλες αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την Τζένι Ερμόσο που τη φίλησε στα χείλη μετά τη νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και επιμένει ότι «η αλήθεια θα βγει στο φως».

Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου που έχει αναλάβει την υπόθεση έλαβε την κατάθεση του αδελφού ενός φίλου της διεθνούς Ισπανίδας αλλά και από ειδικούς που ουσιαστικά επικύρωσαν την έκθεση που παρείχε η υπεράσπιση του Ρουμπιάλες.

Σημειώνεται ότι η Πουτέγιας που έχει κερδίσει δύο φορές το Ballon d'Or στάθηκε στο πλευρό της Ερμόσο. 

Άγνωστο παραμένει πότε θα καταθέσει η Ερμόσο η οποία, όπως αναφέρει rte.ie έχει επιστρέψει στο Μεξικό όπου παίζει για λογαριασμό της Pachuca FC. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του δικαστή έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον Ρουμπιάλες ο οποίος δεν μπορεί να πλησιάσει την Ερμόσο σε απόσταση μικρότερη από 200 μέτρα.