Έκαναν... φτερά ήδη 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία
i

©intime

Έκαναν... φτερά ήδη 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία

Δημήτρης Χούπης 18:08 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 30.08.2024

Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκης έχουν κάνει... φτερά.

Η Εθνική έχει ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, αφού το Σάββατο (7/9) η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκης για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβανοβιτς θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα μπροστά στον κόσμο της, ο οποίος όπως φαίνεται έχει μεγάλη... δίψα για την αναμέτρηση. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες μετά από τη διάθεση των εισιτηρίων, έχουν φύγει περισσότερα από 1.000 εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είναι σε όμιλο με Φινλανδία, Ιρλανδία και Αγγλία με τα εντός έδρας παιχνίδια της να γίνονται στο Καραϊσκάκης, εκτός από αυτό απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια» που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Με Πούκι και Λουντ η αποστολή για την Αθήνα

Οι Φινλανδοί έκαναν γνωστή την αποστολή τους για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Ο προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκου Κανέρβα έχει καλέσει 26 ποδοσφαιριστές τους οποίους ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου. Μέσα είναι ο Πούκι που έχει απασχολήσει ελληνικές ομάδες στο παρελθόν, αλλά και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ. Αντίθετα, εκτός είναι ο δεξιός μπακ του Αστέρα Τρίπολης Νικολάι Άλχο, λόγω τραυματισμού του μηριαίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η αποστολή της Φινλανδίας για το ματς με την Ελλάδα: Χραντέτσκι - Λεβερκούζεν, Γιόρονεν - Βενέτσια, Σινίσαλο – Σέλτικ, Χόσκονεν – Κρακόβια, Ιβάνοφ – Μπράουνσβαϊγκ, Τένο – Τζούργκεν, - Βαλτάουσκ – Έξετερ, Ολίλα – Παρίς, Ουρόνεν – Σάρλοτ, Γκάλβεζ – Λασκ, Σταλ – Τζουγκάρντεν,, Καϊρίνεν – Σπάρτα Πράγας, Καμαρά – Ρεν, Πελτόλα – DC United, Σίλερ – Τζουγκάρντεν, Αντμαν - Go Ahead Eagles, Χάκανς – Λεχ Πόζναν, Γένσεν – Άουγκσμπουργκ, Κάλμαν – Κρακόβια, Λουντ – Μινεσότα, Πούκι – Μινεσότα, Πογιάνπαλο – Βενέτσια, Κεσκίνεν – Αμπερντίν».