Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας

Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας

Βασίλης Μοιρώτσος 15:30 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 11.10.2024

Κώστας Τσιμίκας και Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (11/1), λίγο πριν η αποστολή της Εθνικής επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δύο «πονοκεφάλους» έχει να αντιμετωπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής για το παιχνίδι με την Ιρλανδία την ερχόμενη Κυριακή στο Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (11/10), η οποία έγινε επί αγγλικού εδάφους - πριν οι διεθνείς πάρουν το «δρόμο» της επιστροφής για την Ελλάδα.

Επικό πικάρισμα στους Άγγλους από Έλληνες οπαδούς στο Γουέμπλεϊ!
NATIONS LEAGUE

13:50 - 11.10.2024

Επικό πικάρισμα στους Άγγλους από Έλληνες οπαδούς στο Γουέμπλεϊ!

Μπορεί η αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας να έγινε μέσα σε ένα κλίμα θλίψης, αλλά οι Έλληνες οπαδοί ήταν εκεί για να εμψυχώσουν την «γαλανόλευκη», υπενθυμίζοντας μάλιστα στους οικοδεσπότες, την κατάκτηση του Euro το 2004, κάτι που οι Άγγλοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα.

Τόσο ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, όσο και ο άσος του ΠΑΟΚ εξακολουθούν να παρουσιάζουν συμπτώματα φαρυγγίτιδας - ήπια πλέον - και για προληπτικούς λόγους κάνουν χρήση προστατευτικής μάσκας.

Η κατάσταση της υγείας τους θα φανεί τις επόμενες ώρες, οπότε και θα φανεί αν και κατά πόσο θα μπορεί να τους υπολογίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Ιρλανδία (13/10).

Υπενθυμίζεται ότι στη βραδιά θριάμβου στο Λονδίνο, ο Τσιμίκας είχε μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέρασε στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Τζόλη αλλαγή στο 86ο λεπτό.