Απρόοπτο με Μασούρα στην Εθνική - Νοκ άουτ για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

Απρόοπτο με Μασούρα στην Εθνική - Νοκ άουτ για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:12 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 07.09.2024

Ο Γιώργος Μασούρας δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας ούτε στο ματς με την Φινλανδία ούτε στον αγώνα με την Ιρλανδία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμό.

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για την Εθνική Ελλάδας λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα στο Nations League. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κι ως εκ τούτο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ούτε στο αποψινό ματς (7/9, 21:45) κόντρα στην Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά ούτε και στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία την προσεχή Τρίτη (10/9, 21:45).

Κάνουν... φτερά τα εισιτήρια για το Ελλάδα - Φινλανδία: Πάνω από 15 χιλιάδες στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:52 - 06.09.2024

Κάνουν... φτερά τα εισιτήρια για το Ελλάδα - Φινλανδία: Πάνω από 15 χιλιάδες στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς

Πάνω από 15 χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να δουν την αναμέτρηση Ελλάδα - Φινλανδία και το ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς από κοντά.

Ο Μασούρας αισθάνεται ενοχλήσεις στο προσαγωγό με αποτέλεσμα μετά από εξέταση από το ιατρικό επιτελείο να διαπιστωθεί ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κατά νου να ξεκινήσει τον 30χρονο εξτρέμ στο ματς με την Φινλανδία, όμως μετά την εξέλιξη αυτή φαίνεται πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Χρήστος Τζόλης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!