Αυτή είναι η αποστολή της Ελλάδας για τα παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©Intime

Αυτή είναι η αποστολή της Ελλάδας για τα παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία

Κώστας Τόπας 13:56 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 30.09.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδας με Αγγλία (10/10) και Ιρλανδία (13/10) στο Nations League.

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδας στο Nations League. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον στον πάγκο της η «γαλανόλευκη» πρώτα χρονικά επικράτησε της Φινλανδίας με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι έπειτα νίκησε την Ιρλανδία με 2-0 στο Aviva Stadium.

Με αυτόν τον τρόπο έφθασε τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League. Επιπλέον, κατάφερε να ανέβει και έξι θέσεις στο τελευταίο update της FIFA στο ranking των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» βρίσκεται πλέον στην 48η θέση, έξι θέσεις πάνω από την 54η θέση στην οποία βρισκόταν στην προηγούμενη ενημέρωση. Ετσι, η εθνική Ελλάδας μπήκε στο Top50 παγκοσμίως στο ranking της FIFA.

Θες να δεις Αγγλία - Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ»; Αυτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων για το ιστορικό ματς της Εθνικής και ο τρόπος εξασφάλισής τους
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:12 - 27.09.2024

Θες να δεις Αγγλία - Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ»; Αυτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων για το ιστορικό ματς της Εθνικής και ο τρόπος εξασφάλισής τους

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League (10/10, 21:45).

Τώρα όμως, η εθνική Ελλάδας στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, καθώς θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στη φιναλίστ του Euro 2024, Αγγλία (10/10) στο «Γουέμπλεϊ», για την... πρωτιά του ομίλου. Ενώ τρεις μέρες αργότερα (13/10) θα φιλοξενήσει την Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της «γαλανόλευκης» δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Αλεξανδρόπουλο, Γαλανόπουλο και Μπουχαλάκη ενώ επέστρεψε ο Κουρμπέλης και ο Ρέτσος. Οι υπόλοιπες επιλογές του Σέρβου τεχνικού παραμένουν ίδιες.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου.

Η βαθμολογία στον όμιλο της εθνικής Ελλάδας:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: